Kuzey boru hattinda 4 sızıntı Avrupa'da kış sert bu sene 😳
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sene aktiflikte rekor gelecek 🔥
-
Ekim sonu gelmeden detaylı kış tahmini pek yaplmaz. Sinan hocamda büyük ihtimal kış tahminini ekim sonu gibi yayınlar.
İstese gelecek kışın tahminini yapar 😂
-
Kış kötü felan geçmeyecek bu arada sıcak atak gayet normal anormal değil yani mn 4-6 üstü olur en fazla.
-
Böyle dalgalanmalar normal ekimin 2.haftası hava serinleyebilir.
-
Yarın karadeniz geneli yağışlı doğu karadenizde akşam veya gece saatlerinde başlayabilir.
-
Bu hafta etkilemesi beklenen soğuk atak doğu karadeniz yaylaları ve doğu anadoluda kar yağışı olarak gözlemlenebilir onun haricinde bütün kuzey kıyılar kuvvetli sağanak yağış alabilir sezonun en etkili soğuk atağı giriş yapmış bulunmakta.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mehmet civan abi sen reballing yapıyormusun ekran kartlarına.
-

2018 in aynısı
-
-
Opera Gx kadar çöp bir tarayıcı yok birde oyuncular için diyorlar sırf bir tarayıcı 800+mb bellek tüketiyor saçmalık
-
bir tane sistem vermişti o
-
-
Aciga geçmek pişmanlık değil arkadaşlar öyle diyenlere aldırmayın bunu benden küçük forumdaki arkadaşlara söylüyorum evde oturup PC oynamayacaksaniz geçin derim.
-
Okula gidenlere üzülüyorum istemedikleri bir sistemde okumaya zorlaniyorlar ben açığa geçtim son sene kurtuldum.