Negatif nao atr ye dönüyor buda azorun genişlemesi demek ve bizide içine kapyasacak şekilde kuzeyden herhangi bir şey inerse eğer doğu bölgelere işe yarar.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arka arkaya birkaç güncellemede aynı tarihe sistem gösterince o sistemle ilgili yorum yapabiliyoruz . Onun dışında bir verdi bir vermedi o fikir veremez zaten.
Cfs bak sahut arka arkaya 1 ay verir son 1 hafta pırt 🤓
-
6-7 eylülden uzun zaman sonra bir serinleme daha veriyor, ve daha serin hava vermekte ısrarcı gfs.. Tabii vade çok uzun ama bir fikir vermiyor değil.
Bence en boş söylemlerden biri "fikir" vermesi her güncelleme farklı çıkıyor nasıl fikir verebilir ki
-
Deniz suyu sıcaklıkları
Isınmış 2 derece daha
-
Gfs öğlen güncellemesini takibe al, bu arada ben +8 bekliyorum o sistemde.
Sinan abi o tarihlerde ne bekliyor acaba 0 veya -2 ?
-
Gayet hoş unitymi bu
Evet
-
Eren hocam 6gb ram 1gb vram var kaldırır mı 🤭
Kardeşim low ayarlarda açar 🤓
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sadece deneme oldugu icin kalite vs cok kötü
-
15 dk da oyun yaptım şimdi onu buraya paylaşıcam

-
Yarında istiyorum, var mı yarın yağış.
var ama sıyırabilir doğundan
-
Ahahahah yağış çok iyi geldi bana ya, hem hava serinledi hemde yağmurun camdan çıkardığı ses terapi gibi geldi, ruhum dinlendi yahu.
sonunda he :D
-
Etkiler belki kirmizi
-
Bursada gayet iyi yağış var kuvvetli
-
Ah be bursa be o kadar tahmin yapıldı bursa için bugün fena patladı . En azından şimdiye kadar öyle .:((
Ne gibi ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.