Bu sene sonbahar geç gelirse belki Eylül'de yakalarız birşeyler
Taaaaa kaç ay önceden denizlerin geç ısınıp Eylül ayında oraj yakalarız demişim 🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sene sonbahar geç gelirse belki Eylül'de yakalarız birşeyler
Taaaaa kaç ay önceden denizlerin geç ısınıp Eylül ayında oraj yakalarız demişim 🙂
Bu değerler capenin biraz daha artmasıyla 2017 ye yaklasabilir şu an 2017 yarısı diyebiliriz
Izlanda 😳
Önümüzdeki 5-7 günlük süreçte İstanbul fazla bir yağış almıyor
Bir sorum var telefonumun fps si biraz düştü, annem ile babamında hemen hemen aynı fiyatta telefonu var ama onların telefonu yağ gibi akıyor benim telefonumun fps değeri bir tık düşük nasıl yükseltebilirim?
Format ile
Eren bunun gibimi?
daha sade bakacak olursak bunun gibi
SameT. La ninanın yağışa direkt bir etkisi yoktur. Hafif kurak denilme sebebinin pozitife evrilen endeksler olduğunu düşünüyorum
Cografyamiz adina yok ancak şöyle diyebiliriz la Nina soğuk deniz demektir soğuk denizde siklon ihtimali düşük bu yüzden durgun havalar hakim olur ve İzlanda gibi yerlerde 990 ve altında basınç değerleri gorebiliriz buda naonun negatife inmesini engeller kısacası la Nina = güçlü polar wortex = pozitif endeksler.
Pozitif endeksler Batı Avrupa'ya yaramaz Orta Avrupa'ya da yaramaz bir nebze ufak dususlerle Doğu Avrupa'ya birşeyler indirebilir ben hala Avrasya kar ortusunu bekleme taraftarıyım ancak grafik buna benzer olabilir
Bakalım hangi terör örgütü çıkacak bu işin arkasından
Kasım ve aralıkta doğu Karadeniz şov yapabilir.
Deneme
Sokakta adam su satıyor 5 lira verdik.
Bimde 1 lira 🤓
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu grafikten Ekim ayı avrasya kar ortusunun bu sene az olacağını belirleyebiliriz tabii tutarliysa 🤓
Normal yükselişler bunlar Kasım ayından sonrasına bakmak lazım
bugün istanbulu gezdik, siz orada nasıl yaşıyorsunuz kalabalığı ayrı bir dert. Trafiği ayrı. Pahalılığı ayrı
Türkiye'deki en ucuz ürünleri İstanbul'dan başka bir yerde bulamazsın nüfus çok olan yerde az olan yere göre her zaman ucuzluk vardır
Orçun bostancı iyi bir insan ancak Kerem Ökten için aynı şeyleri söyleyemem insanlığı bir yana bilgisi bir yana ve primi bir yana.