Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
valla eren iki gundur bunaldik yahu gelecekse gelsin su yagis. dun bi yarim saat orta kuvvet atistirdi gecti
Gelincede bitmesini isteyeceksin bence
-
bursa bugunde bunaltici
yarını bekle derim abi hemde dikkatli bekle :=)
-
Bu üyelerin kurduğu sunucu sitenin yönetimi sorumlu değil yani .
-
Hiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.
1-2 yıldan beri paylaşılıyor bu link sen gormemis olabilirsin
-
İstanbulun kuzeyinde karadeniz açıklarında hortum vs şeyler görülebilir düşük ihtimal.
-
Çarşamba günü istanbul kuzeyinde -11 lik lifted ve 2200+ lük cape değerleri mevcut
-
Bu sene sonbahar geç gelirse belki Eylül'de yakalarız birşeyler
Taaaaa kaç ay önceden denizlerin geç ısınıp Eylül ayında oraj yakalarız demişim 🙂
-
Bu değerler capenin biraz daha artmasıyla 2017 ye yaklasabilir şu an 2017 yarısı diyebiliriz
-
Izlanda 😳
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önümüzdeki 5-7 günlük süreçte İstanbul fazla bir yağış almıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir sorum var telefonumun fps si biraz düştü, annem ile babamında hemen hemen aynı fiyatta telefonu var ama onların telefonu yağ gibi akıyor benim telefonumun fps değeri bir tık düşük nasıl yükseltebilirim?
Format ile
-
Eren bunun gibimi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. daha sade bakacak olursak bunun gibi
-
SameT. La ninanın yağışa direkt bir etkisi yoktur. Hafif kurak denilme sebebinin pozitife evrilen endeksler olduğunu düşünüyorum
Cografyamiz adina yok ancak şöyle diyebiliriz la Nina soğuk deniz demektir soğuk denizde siklon ihtimali düşük bu yüzden durgun havalar hakim olur ve İzlanda gibi yerlerde 990 ve altında basınç değerleri gorebiliriz buda naonun negatife inmesini engeller kısacası la Nina = güçlü polar wortex = pozitif endeksler.
-
Pozitif endeksler Batı Avrupa'ya yaramaz Orta Avrupa'ya da yaramaz bir nebze ufak dususlerle Doğu Avrupa'ya birşeyler indirebilir ben hala Avrasya kar ortusunu bekleme taraftarıyım ancak grafik buna benzer olabilir