Öyle birşey bulmak zor mgm eylülde yayınlar .
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Haftaya tekrar yağışlar gelebilir
-
Uzun vade değil de Windy iyidir ya.
Windy de gfs ve ecmwf i gösteriyor 🤓
-
@Sea Effect Snow psikolojikte olabilir durup dururken gitmez koku ve tat birkaç defa git derim başka bölümlerede
Sarp Özdoğan hayırlı olsun inşallah daha iyi yerlere gelirsin.
-
Bir sorum var
Güneyden gelen yağışın mı daha kuvvetli olma ihtimali var, kuzeyden mi?
Bircok şey değiştirir bu sorunun cevabını
-
Batı Karadeniz'de de yağışlar olacak yarin
-
420 PPM i geçöiş.
Buzul çağı baslangıç
-
Uyarı
Pazartesi günün ilk saatleri marmara bölgesinin genelinde şiddetli yağışlar mevcut ve oraj ihtimali %100 bölge genelinde gökgürültüsü yerel dolu yağışı ve sel ihtimali çok yüksek.
-
-
Eren pubg den baska oyun oynamıonmu dostum sen 😁
Gameloopta pubg mobile yok birtek hem arkada açık bırakıyorum bazen.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
Izlanda cfs li kış tahminleri başlamış :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Üyelerin Şahsi Tahminleri
Üyelerin tahmin yapabileceği konu isteyen herkes tahminini atabilir.
-
Üyelerinde burayı kullanmasına vesile olmak için bende bir kış öngörüsü yapmak isterim.
ENSO
Pasifik okyanusundaki deniz suyu sıcaklıkları bu sene düşük yani La Nina kışı diyebiliriz La Nina kışlarında genelde yağışlar el ninoya göre azdır sebebi deniz suyu soğuk bu yüzden yağış şartları daha olumsuzdur soğuk denizler demek soğuk atmosfer demek yani bu seneki kutup girdabı geçen seneye benzer olabilir ancak güçlü olacağını sanmıyorum ve nao endekside aşırı negatife inmeyebilir genelde nötr ve hafif negatif olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. QBO
QBO bu sene doğuludan batıya geçiş evresinde kışın ilk yarısı daha şanslıyız ikinci yarısında daha güçlü polar vortex görebiliriz.
EKİM AYI AVRASYA KAR ÖRTÜSÜ
Ekim ayındaki avrasya kar örtüsü verileri ao endeksi yani kutup salınımı endeksiyle ters orantılıdır ne kadar çok kar örtüsü o kadar negatif endekse sebep olur sonbaharda buraya güncel halini ve yorumlamasını paylaşacağım.
-
mübalağa