Fiyatlar uçuk evet 😁
Piyasadaki en iyi f/p ürünü bu şu anlık zaten markasıda iyi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFiyatlar uçuk evet 😁
Piyasadaki en iyi f/p ürünü bu şu anlık zaten markasıda iyi
Okuma yazma hızı HDD ye göre kat ve kat daha hızlı bilgisayarcıda çalışıyordum bı aralar celeron işlemciyi bilirsin en eski işlemcilerden SSD öyle donuyorduki bir görsen açılması için 10-15dk bekliyordun SSD takmıştık kendine gelmişti tabi bir müddet. Sata SSD ye göre M2 daha hızlıdır.
SSD > HDD
m2 ssd sata ya nazaran daha hızlı olması doğrudan anakarta takılması 3.0 veya 2.0 kablo ile uğraşmaktansa onu almak daha mantıklı tabi 2 katı fiyat farkıyla :D
Bilgisayarlar için ssdnin önemini bir kez daha anladım isterse 150k lık sistemin olsun ssd yoksa eğer milattan kalma pc gibi açılıyor :))
Bu sene izlanda ab si yeni rekor kıracak 850de grönland ve çevresinde -50 ve aşağısında sıcaklık göreceğiz
Geçtiğimiz kışa benzer gibimi diyorsun yani?
Evet ama Kasım ortasında net tahmin daha doğru
Model sayfasında model paylaşmayı özledim şimdiden sabırsızlıkla 2022-2023 kışını bekliyorum
Şu andan kış için bir şey denilmeyeceğini biliyorum ama nete yakın sinyaller eylül ekim ayında kendini gösterir diye düşünüyorum Sahutt hocam sonbahar tahmini cidden akıcı ve yalın olmuş elinize sağlık.
Sadece kışınmı aktif o konu yoksa sonbahar filan atılabiliyormu?
Bu kış pw güçlü olabilir
Cehennem sıcakları nerede ? Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten bey bu tarihlerde İstanbul'da gölgede 40 derece bekliyordu 🥵😂
selamlar arkadaşlar. Eren gültepe nasıl bir yer böyle. Bugün eczane aramaya gittim. Öyle yokuşlar var ki ben hayatımda böyle ter dökmedim kagithaneye çıkınca üstüme bir tshirt alıp üzerimdeki ni orada bıraktım. Adam beni görünce şok geçirdi. Dedim usta ben alışkın değilim böyle bayıra dere denilen yere 2 kere indim ciktim. Adamda gülüyor dıştan gelenler hep aynı oluyormuş.
Öyle ya bende doğduğumdan beri seyrantepedeyim kağıthanenin mahalleleri adı üstünde hep tepeli ![]()
Bir sorum var Allahtan sonra en güçlü şey nedir
Ben doğa olduğunu düşünüyorum ama emin değilim
İlginç soru bence azrail olabilir
Sanırsam aşık oldum arkadaşlar 🙃
Kime
Dr açıklama et,bu ne?
:koşma: :koşma:
deniz buzu miktarı mavi çizgi 2022 gri 29 yıllık ortalama
Sinan Eren THE_AZOR Sarp Özdoğan Zonguldakli67 mehmet civan ve tüm ahali
Ben hariç olmak üzere, içtimaya )
MGM nin kendi sitesi