Hayırlı geceler bunaltıcı bir nem var
bunaltıcı insanlardan iyidir başkan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler bunaltıcı bir nem var
bunaltıcı insanlardan iyidir başkan
Yok işte "eyyam-ı bahur sıcaklıkları,cehennem sıcaklıkları, ege 50 derece ,istanbul gölgede 40 derece" gibi asparagas haberlere inanan insanlara acıyorum böyle insanları ünlü edip gerçek uzmanları arkasında bırakmak
umarım o 133 bin kişi aklını başına alır bu arada istanbul en fazla 34-36 derece olur gölgede bu değerler daha düşük ![]()
1.8 saniyede 100 e çıkan modeli vardı
Bende böyle gözüküyor. Bildirim zilinin yanındaki levha bende yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O yetkili kişilerde var
Pc den böyle gözüküyormuş arayüz
Keremokten gibi bir kişiyi basarılı olarak görmek 🤔 en son kendisi bir sistem hakkında yanıldı ve bunun üzerine bende kendisine mesaj yazdım ve engellendim 😀
Bu sene Salih gelirse 24 saat aktif olucam
Whisper kendi köyümden bilirim gündüz 30 derecenin altına düşmez hemen hemen ama gece kapı cam vs vs kapalı yorganla yatardik bizde
Bir kaç yuz km sapma vardır.
İstanbul 1929 kışından bir fotoğraf. kar yağışı 55 gün sürmüş.Koca kış dedikleri bu olsa gerek...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
1929 da -24 girmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Aynen oda var tabi ama sıcaklık çok ileri seviyede artacak ozan tabakası delin artık ve yakında dünya yok oluşunu sizle göreceksiniz belki.
GGronlanddaki bütün buzul katmanı eriyince neler olacak acaba :)) tüyler ürpertici.
1 kaç yıl içinde Türkiyede 55 60 derece artık normal denecek bilginiz olsun ozon tabakası delindi çünkü.
Sicakliktan değil hastalıktan veya açlıktan ölen daha çok olur.
Sıcaklar etkisini göstermeye başladı iyice
Midye yenmez bu zamana kadar yemedim dahada yemem hayvan pisliğini
Yanii ? 🤥