Haftasonu aşırı sıcaklar Avrupa'dan bize yöneliyor ege,Akdeniz,Marmara ve Trakya en çok etkisini hissedecek bölgeler orman yangınlarına dikkat nem düşük sıcaklık çok yüksek olacak.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
corona yine türedi 2 doz sınovac olmuştum 3. doz olucam bugün yan tesir yapacakmı bakalım heyecan bastı ayrıca site çok güzel olmuş ^^
Ben hiç olmadim ve olmayacağım
-
Hemen atem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu saçmalık resme bakmazsan dönüyor bakarsan duruyor
-
Site aktif tekrardan
-
Doğu Karadeniz dışında ülke genelinde en az 2 hafta yağış görünmüyor gibi.
-
Yunanistan 12 mili ilan ettiginde Turkiye bunu onceki aciklamalara gore savas sebebi sayiyordu.Yani ilk hamle yapan ulke yuksek ihtimalle Turkiye olacak.Yunanistan in da istedigi bu.Yani illa ABD ordusunu yigmasina gerek yok. Ekonomik yaptirimlarla bir ulkeyi sikintili duruma duserebilir.Rusya'nin hali ortada.Dolarin bu sene kac seviyelerine cikacagini merak ediyorsan ozelden yaz bana
Yani her sey ordu degil.Maalesef ABD dunyaya yon veren en onemli ulke kabul etmek lazim.Yıllardır böyle diye diye bütün ülkeler ABD den korkar oldu 🙂 keşke Atatürkten sonrada adam gibi birileri gelseydide daha iyi konumda olsaydık .
-
O isler oyle kolay degil.Kimse ABD yi karsisina almak istemez.Yunanistan Abd den izinsiz hamle yapmaz.Ama 12 mil programlarinda var cok yakinda aciklayacaklar.
Ne yapacak ABD bütün ordusunu Yunanistan sinir hattina mi yollayacak
-
Ne uzattılar be çıkacaksa çıksın zaten sonucunu tahmin edebildikleri halde hala kaşınıyorlar.
-
SameT. Özel bakar mısın.
-
bu yağışlar hangi dönemin yağışları?
Baktım çünkü önceki 5 güne öyle bi yağış gözükmüyor hatta hiç yağış gözükmüyor o bölgede.Sıcaklık
-
kuzey kesimlerde pazar günü yağış geçişleri olabilir
-
Bende görmedim birşey.
-
Haftaya Çarşamba havalar iyice ısınıyor akabinde yağışlı hava gelebilir.
-
PC den girince farkediliyor güncelleme 😅
-
Sinan abi siteye yenilikler gelmiş farketmedik degil