Avrupa yakasında kar görmeyenler bugünü takip edebilir
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben bugün bekliyorum asıl yağışı rota yine bu şekilde olup daha sert dek yağışları ile 6 saatlik periyot buna müsait 1 saat sonra falan başlar akşama kadar devam eder gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gece 1 boğaz hattı şov yaptı burada araç üstlerinde 10 cm kar var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuzeyde başladı yine kütleler bakalım nerelere gelecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gece 1 boğaz hattı şov yaptı burada araç üstlerinde 10 cm kar var
-
2 3 cm olduk
-
Wrf MGM bile yanıldı ne diyeyim bu sene model takibi falan zor iş kısa vadede özellikle
-
Yerlerde örtü olmuş şimdi baktım modeller hepiniz sacmaliksiniz hanginiz Avrupa yakasına kütle indirdi ? Bu sistem sürpriz geçecek gibi bakalım
-
Sabaha karşı sıcaklıklar. -10 lar var.
850 hpa da evet yüzey sıcaklığı -1,-2 olabilir
-
Konumumu sıyıracak gibi
Güneyli gelemiyor rüzgardan dolayı biraz daha doğulu sancaktepenin kuzeyini falan vurur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. wriscuttern şuralarda falanım belki yağış alırız ancak kütle çok yavaş ilerliyor yakalayan yerlerde örtü yapar
-
Gfs 2026 nın ilk güncellemesini adam akıllı yap bilader

-
Yeni yılı değilde gece gfs yi daha heyecanlı bekliyorum

268.saat araya giren izlanda

-
Yeni yılda allah herkesin gönlüne göre versin geçtiğimiz yıllardan daha iyi bir yıl nasip etsin
-
Arpege nokta atışı yaptı yağış konusunda
-
anadolu yakası sabah 6- 7 ye kadar dek bantları alacak yarın ise buna avrupa yakasının boğaz hattı dahil olacak 11 gibi başlar