Yüzde 60 70 çok yüksek bir olasılık o bölgeye 300 mm düşerse geçen seneden farksız olmaz maalesef.
geçen seneyi hatırlamıyorum ama kastamonunun rekoru 104 mm bu sefer 300mm olacak gibi bakalım zaten rekor gelecekte
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYüzde 60 70 çok yüksek bir olasılık o bölgeye 300 mm düşerse geçen seneden farksız olmaz maalesef.
geçen seneyi hatırlamıyorum ama kastamonunun rekoru 104 mm bu sefer 300mm olacak gibi bakalım zaten rekor gelecekte
Bu değerler gerçekleşirse ki %60-70 diyebilirim rekor olacak.
Dünden beri aldığımız yağışlar çok sınırlı alanlara düştü.
bu gece alacagınız yagıs kuvvetli
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı.
Ne düşünüyorsunuz artık 101 Musul 102 Kerkük oldu ama napalım
Gereksiz.
bakın burada ne varmış ? karadenizde ki 1008 lik 26 sı akşam saatlerinden itibaren güç kazanarak batıya doğru kaymaya başlıyor 27 si öğle saatlerinden itibaren ise batı karadenizde gücünün tamamına erişmiş durumda bulunuyor ve ilerleyen saatlerde doğu marmara istanbulun anadolu yakası kocaeli sakarya taraflarınıda şiddetli yağışa maruz bırakıyor,orta-batı karadeniz yağış ortalaması 120 kg diyebilirim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dolu-hortum düşünüyorum.
İnşallah kaza belasız atlatırız oldukça yağışlı bir dönemden geçiyoruz geçen sene olduğu gibi bu sene daha fazla
Çok zor bakalım nereler etkilenmeyecek ? 😬
Batı Karadeniz cidden dikkat etmeli 26-28 i arasina
200k liraya araba önerisi
"Eski kasa" Corolla,Civic,Astra,Vectra alınabilir
Yarın akşam saatlerine dikkat
son 2 veya 3 aydır 1991 - 2020 ortalama sıcaklık ve yağışı baz alarak sonuç çıkartıyor.
neden bu şekilde bir değişim oldu bilmiyorum ..
1991 2020 ortalama sıcaklık 1981 2010 arasına göre daha sıcak.
2030 a girdigimizde 2001-2030 arasına bakacaklardır.
Dikkat
Ayın 11 i ilk saatlerden itibaren ülkemiz batıdan başlayarak çok yoğun,şiddetli yağışlarla karşı karşıya kalacak megakent istanbulda ve diğer illerde lokal dolu yagısı gorulebilir.
![]()
Dikkat
Ayın 11 i ilk saatlerden itibaren ülkemiz batıdan başlayarak çok yoğun,şiddetli yağışlarla karşı karşıya kalacak megakent istanbulda ve diğer illerde lokal dolu yagısı gorulebilir.
![]()
Dikkat
![]()