Akdeniz bir kaç saate yağmur başlıyor
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-

Bölgenin batısında yarın sağanak yağışlar var
-
mehmet civan abi yok valla ya bizim akrabalar falan uzak buraya benimkide b
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hasan61 hoşgeldin paşam ben de pek aktif değilim bu aralar malum hem sınav hem sıcak havalar 🙄
Benim 2. senem konu yetiştirememe gibi bir lüksüm yok ama AYT kimya netim berbat fizik idare eder ama sınav sonrası EA bile tercih edebilirim, kafam çok karışık bu dönem. Mart ve devamında çok şey oldu, psikolojik olarak sınav ve yaşananlar hem düzenimi bozdu hem de moralimi. Olsun bunada şükür toparlayabildiğim kadarına eyvallah deme vakti artık. Bu vesileyle sınava girecek tüm arkadaşlara bir kez daha başarılar dilerim inşaallah hedeflerinize ulaşırsınız 🧡
Okullarda açık uçlu sınav yapıp üniversite sınavında test sınavına girmemiz hadi onu geçtim konuların sınavla alakasız olması hadi onuda geçtim deneme sınavlarının üniversite sınavıyla uzaktan dahi alakası olmaması
bence bir kaç bölüm seçmeliyiz kendimizi geliştirerek oralardan devam etmeliyiz,çünkü bu sistemde "en nefret ettiğim" ders olan felsefe hocalığını okumaya kalksam geometri görmem farz :)) -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu şarkı drill tarzında en sevdiklerimden ve bunu söyleyen kişilerin arasında 2 kişinin türk olması çok güzel olmuş
+18 kelimeler içerir ve değişik bir argo kullanıyorlar kelimelerin anlaşılması biraz zor.
-
Oguzhan video 1080 veya 720 p ise düşürün onu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Slm arkadaşlar 17-18 indeki sistem nasıl acaba icanadolu için Konya bölgesi için bilgi verirseniz sevinirim
Bölgesel olarak kuvvetli yağışlar var
-
Size ilginç bir sorum var..
mantıksız ve gerçek dışı olayları birileri sizin üzerinizde gerçekleştiriyor diyelim eğer sıkıntısınızı açığa çıkarırsanız deli diye hastaneye yatıracaklar sussanız canınızı sıkmaya devam edecekler nasıl kurtulurdunuz bu durumdan
Zaten o olaylardan sonra akli dengen yerinde olmaz en iyisi hastaneye yatmak 🤔
-
Slm arkadşlar eren kardeşim Konya Yunak bölgesi yağış açısından nasıl acaba bilgi verebilirmişin 10 gün İcin güzel yagış göstrıyo ama sizin bilgileriniz bnm için daha kıymetli
Konya ahım şahım bir yağış almiyor hafif-orta arası yağışlar alacak ancak 17-18 inde bir atak daha gözüküyor ona bakmak lazım.
-
Ülkeye yağışlar yeniden geliyor Batı bölgelerde daha yoğun.
-
İlk veriler Eylül aylarında gelir ama ayvaya göre tahmin yapanlar Ağustos ta sesleri çıkar

Artık bu ayva,hamsi,palamut gibi ürünleri içeren sansasyonel tahminler pek işe yaramayacak, ki zaten inananlarında sayısının epey az olduğunu düşünüyorum bence güneşe bakmak lazım
-
Sinan abi belki bu kış güneş farklı olabilir hatta yaz mevsiminden itibaren 🤔
-
Yarın Trakya yağışlı yerel olarak kuvvetli