Yarın bolge geneli yağışlı yerel olarak kuvvetli.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar nisan ve Mayıs ayı yağışlı geçecekmi Konya bölgesi için kışımız güzeldi bol kar yağdı tabi nasıl geçicini kimse bilemez ama tahmin edilebilir yetkili arkadaşlar cvplarsa çok sevinirim çiftçilikle uğraşıyorum Kıraç araziye bu yıl Aycekirdegi ekicem normalde suluk yerlere ekilir ama malum bu yıl sıkıntı olucak gibi görünüyo savaştan dolayı boş bırakmayım dedim tarlayı yani bizler için ekicem
Denizlerimiz soğuk oldugundan bu sene kurak bir ilkbahar yaşama ihtimalimiz daha yüksek gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıralamaya girdim Can hocamı geçerek

geçen bir baktım 7k beğeni silinmiş siteye güncelleme gelince😂
-
Ortaokul mezunu olup yazılımdan anlasan ve bir program geliştirip onu bir şirkete satarsan bütün mesleklerden daha fazla kazanirsin işte böyle bir sistemdeyiz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda yağış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mart ayı sıcaklık anomalisi kaynak kadir emre temur,noaa
-
İnsan olgunlaştıkça fikirleri aşırı derecede degişiyormuş
-
o zaman benim attığıma göre Nisan'da soğuk akışı olabilir gibi gözüküyor Rusya'dan yanlışsam düzeltin hocam
Şimdi yüksek basınçta geceleri iç bölgeleri çok düşürür yagisada bakmak lazım basıncada basmak lazım
-
Aylık tahminlerde cfs ve cansips önemli
-
vortex yağışları ne zaman başliycak acaba bilgisi olan varmı yola gidicem de kastamonu ineboludayım
Şu an başlamış olması lazım gece kar kuvvetlenecek
-
Efsane nasıl oluyor ki ?
Senin yöntem
-
Bu tahminleri semih bey,orçun bey yapsa herkes şak şak bize gelince yazdıklarımız lay lay lom oluyor ben Ariftarif'in öğrencisiyim oramdan buramdan salamam.
Kimin öğrencisi olduğunuzun bir önemi yok ben yorumlayabildiğiniz veriye ve bilgiye bakarım kısaca bilimsel yaklaşıyorum.
-
Seneye halic donacak (gizli bilgi) alın buyurun buda bir tahmin olsun 😅
-
Sinan abi sen tahmin yayınlama cidden söylüyorum millet dalga geçebilir senin efsane olduğunu biz bilelim yeter 😅