Dikkat
Ayın 11 i ilk saatlerden itibaren ülkemiz batıdan başlayarak çok yoğun,şiddetli yağışlarla karşı karşıya kalacak megakent istanbulda ve diğer illerde lokal dolu yagısı gorulebilir.
![]()
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDikkat
Ayın 11 i ilk saatlerden itibaren ülkemiz batıdan başlayarak çok yoğun,şiddetli yağışlarla karşı karşıya kalacak megakent istanbulda ve diğer illerde lokal dolu yagısı gorulebilir.
![]()
![]()
Dikkat
Batı Karadeniz bu Sabah dikkat.
Akdeniz de dolu yağışları var büyük ihtimalle
Akdeniz bir kaç saate yağmur başlıyor
![]()
Bölgenin batısında yarın sağanak yağışlar var
mehmet civan abi yok valla ya bizim akrabalar falan uzak buraya benimkide b
Hasan61 hoşgeldin paşam ben de pek aktif değilim bu aralar malum hem sınav hem sıcak havalar 🙄
Benim 2. senem konu yetiştirememe gibi bir lüksüm yok ama AYT kimya netim berbat fizik idare eder ama sınav sonrası EA bile tercih edebilirim, kafam çok karışık bu dönem. Mart ve devamında çok şey oldu, psikolojik olarak sınav ve yaşananlar hem düzenimi bozdu hem de moralimi. Olsun bunada şükür toparlayabildiğim kadarına eyvallah deme vakti artık. Bu vesileyle sınava girecek tüm arkadaşlara bir kez daha başarılar dilerim inşaallah hedeflerinize ulaşırsınız 🧡
Okullarda açık uçlu sınav yapıp üniversite sınavında test sınavına girmemiz hadi onu geçtim konuların sınavla alakasız olması hadi onuda geçtim deneme sınavlarının üniversite sınavıyla uzaktan dahi alakası olmaması
bence bir kaç bölüm seçmeliyiz kendimizi geliştirerek oralardan devam etmeliyiz,çünkü bu sistemde "en nefret ettiğim" ders olan felsefe hocalığını okumaya kalksam geometri görmem farz :))
Bu şarkı drill tarzında en sevdiklerimden ve bunu söyleyen kişilerin arasında 2 kişinin türk olması çok güzel olmuş
+18 kelimeler içerir ve değişik bir argo kullanıyorlar kelimelerin anlaşılması biraz zor.
Oguzhan video 1080 veya 720 p ise düşürün onu