Slm arkadaşlar 17-18 indeki sistem nasıl acaba icanadolu için Konya bölgesi için bilgi verirseniz sevinirim
Bölgesel olarak kuvvetli yağışlar var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSlm arkadaşlar 17-18 indeki sistem nasıl acaba icanadolu için Konya bölgesi için bilgi verirseniz sevinirim
Bölgesel olarak kuvvetli yağışlar var
Size ilginç bir sorum var..
mantıksız ve gerçek dışı olayları birileri sizin üzerinizde gerçekleştiriyor diyelim eğer sıkıntısınızı açığa çıkarırsanız deli diye hastaneye yatıracaklar sussanız canınızı sıkmaya devam edecekler nasıl kurtulurdunuz bu durumdan
Zaten o olaylardan sonra akli dengen yerinde olmaz en iyisi hastaneye yatmak 🤔
Slm arkadşlar eren kardeşim Konya Yunak bölgesi yağış açısından nasıl acaba bilgi verebilirmişin 10 gün İcin güzel yagış göstrıyo ama sizin bilgileriniz bnm için daha kıymetli
Konya ahım şahım bir yağış almiyor hafif-orta arası yağışlar alacak ancak 17-18 inde bir atak daha gözüküyor ona bakmak lazım.
Ülkeye yağışlar yeniden geliyor Batı bölgelerde daha yoğun.
İlk veriler Eylül aylarında gelir ama ayvaya göre tahmin yapanlar Ağustos ta sesleri çıkar
Artık bu ayva,hamsi,palamut gibi ürünleri içeren sansasyonel tahminler pek işe yaramayacak, ki zaten inananlarında sayısının epey az olduğunu düşünüyorum bence güneşe bakmak lazım
Sinan abi belki bu kış güneş farklı olabilir hatta yaz mevsiminden itibaren 🤔
Yarın Trakya yağışlı yerel olarak kuvvetli
Yarın bolge geneli yağışlı yerel olarak kuvvetli.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar nisan ve Mayıs ayı yağışlı geçecekmi Konya bölgesi için kışımız güzeldi bol kar yağdı tabi nasıl geçicini kimse bilemez ama tahmin edilebilir yetkili arkadaşlar cvplarsa çok sevinirim çiftçilikle uğraşıyorum Kıraç araziye bu yıl Aycekirdegi ekicem normalde suluk yerlere ekilir ama malum bu yıl sıkıntı olucak gibi görünüyo savaştan dolayı boş bırakmayım dedim tarlayı yani bizler için ekicem
Denizlerimiz soğuk oldugundan bu sene kurak bir ilkbahar yaşama ihtimalimiz daha yüksek gibi
Sıralamaya girdim Can hocamı geçerek
geçen bir baktım 7k beğeni silinmiş siteye güncelleme gelince😂
Ortaokul mezunu olup yazılımdan anlasan ve bir program geliştirip onu bir şirkete satarsan bütün mesleklerden daha fazla kazanirsin işte böyle bir sistemdeyiz.
Buda yağış
Mart ayı sıcaklık anomalisi kaynak kadir emre temur,noaa
İnsan olgunlaştıkça fikirleri aşırı derecede degişiyormuş