Arkadaşlar Trendyoldan İP ban yemişiz bizim ağa bağlı olan hiçbir cihazdan girilmiyor. Mobil veri ile girebiliyoruz sadece
modeme reset atın düzelir herhalde 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar Trendyoldan İP ban yemişiz bizim ağa bağlı olan hiçbir cihazdan girilmiyor. Mobil veri ile girebiliyoruz sadece
modeme reset atın düzelir herhalde 😊
Arkadaşlar Trendyoldan İP ban yemişiz bizim ağa bağlı olan hiçbir cihazdan girilmiyor. Mobil veri ile girebiliyoruz sadece
VPN ?
Ben anlamıyorum bu uydu görüntüsü ne anlatıyor bize neyi gösteriyor. Ek olarak Sinop için yağış kesilmiş de kesilmiş galiba dünkü ve önceki günkü verdiği yağışta eser yok.
Bartın kastamonu gömülür diyor
Son uydu görüntüleri
Zonguldak'ta okulların bu saate kadar tatil olmamasından kim sorumluysa görevinden alınmalıdır şu tabloyu zaten meteorolojide biliyor uyarısını yapıyor ancak harekete geçilmiyor.
![]()
Yarın akşamdan itibaren bartın-sinop hattında ki kıyı ilçeler mart ayı rekoruna koşabilir
Reis bu yazdığın sanırım kıyı kesimler için yanlış anlamadıysam. Peki Bolu'nun durumu ne olur acaba? Yoğun kar yağışları olur mu yoksa bi kaç cm ile mi yetiniriz
Bölge sorumluları cevaplarsa daha iyi olur ama kuzey kesimleri daha şanslı
Batı Karadeniz rekora gidebilir yeniden
Cm vermemişler istanbula
Çözünürlük hatası olabilir bilmiyorum
Eren buna saygı duyuyorum en son çareniz banlamak fakat. Şuraya cin ali fotoğrafı atsam yorumumu siliyorsunuz onu demeye çalışıyorum.
Senin birine özelden yürüme mesajlarını buraya atman normal birşey değil sanki 🤔
Bizde en son çare banlamaktir başka forumlarla kıyaslamayın burayı burada yeterince tolerans var birkaç üyemizden hatırlayın.
Normal şartlarda güçlenerek gelir neden güç kaybetti anlamak güç Bartında hafif atıştırıyor şuan bu arada
500 hpa zayıfladı ve denizler soguyor
Hayırlı olsun gündüz yagmasida güzel oldu en azından uyurken yağmadı