Bugün ara ara devam eder Kocaeli'de yağışlar ancak bugün son.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak ve Şubat'ta tahmin yapanlar piyasada yok sanırım iç güdüleri Mart'ta işe yaramıyor 😅
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Adam ne kadar beyefendi ve güzel sesli birisi yıllar eskitememiş.
-
cemaydin37 şu an ki hafif yağış ilerleyen saatlerde güçlenecek
-
o alarm sesi... tüylerim diken diken oldu tadım tuzum kaçtı yeminlen
Yemin ediyorum benim telefonun alarm sesini duyunca aynısı oluyor sinirim ve moralim bozuluyor
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İnternette baktım biraz böyle yazmışlar genelde
İp ban akıllıca değil bence modeme reset at direk farklı ip oluşuyor veya PC ne format atınca
-
Arkadaşlar Trendyoldan İP ban yemişiz bizim ağa bağlı olan hiçbir cihazdan girilmiyor. Mobil veri ile girebiliyoruz sadece

modeme reset atın düzelir herhalde 😊
-
Arkadaşlar Trendyoldan İP ban yemişiz bizim ağa bağlı olan hiçbir cihazdan girilmiyor. Mobil veri ile girebiliyoruz sadece

VPN ?
-
Ben anlamıyorum bu uydu görüntüsü ne anlatıyor bize neyi gösteriyor. Ek olarak Sinop için yağış kesilmiş de kesilmiş galiba dünkü ve önceki günkü verdiği yağışta eser yok.
Bartın kastamonu gömülür diyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son uydu görüntüleri
-
Zonguldak'ta okulların bu saate kadar tatil olmamasından kim sorumluysa görevinden alınmalıdır şu tabloyu zaten meteorolojide biliyor uyarısını yapıyor ancak harekete geçilmiyor.

-
Yarın akşamdan itibaren bartın-sinop hattında ki kıyı ilçeler mart ayı rekoruna koşabilir
-
-
Reis bu yazdığın sanırım kıyı kesimler için yanlış anlamadıysam. Peki Bolu'nun durumu ne olur acaba? Yoğun kar yağışları olur mu yoksa bi kaç cm ile mi yetiniriz
Bölge sorumluları cevaplarsa daha iyi olur ama kuzey kesimleri daha şanslı