Sinan hocam Benim buraya gece biraz yağmış sabah olunca eridi hepsi şuan da Bayadır yağış yok ne zaman yoğun başlar
Konum neresi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan hocam Benim buraya gece biraz yağmış sabah olunca eridi hepsi şuan da Bayadır yağış yok ne zaman yoğun başlar
Konum neresi
Giresun da yoğun bir kar yağışı var lakin su oranı yüksek olduğu için yerde tutmuyor, bu sorun çözülecek mi? Çözülürse bugün örtü alabiliriz diye düşünüyorum.
Akşam tutucu kar olma olasılığı yüksek soğuk henüz doğu ve orta karadenize tam ulaşmadı şu an samsun sınırınsa -9 lar var gece saatlerinde giresuna kadar uzanıyor -9,-10 lar
Bu konunun kapanması için elimden geleni yapacağım her maç saati bir mevzu.
Günaydın 10 cm oldu gibi
Galatasaray 3 Barcelona 2 😎
Eren Samsun'da ne zaman etkili kar başlayabilir? 200rakim
Samsun'da yağış lar yarın sabah saatlerinde başlayabilir.
hayır yağış yok
8-9 gibi başlar ve rekor kirma ihtimali var Kastamonunun
kastamonu sahil ne zaman kar alır
Şu an almiyormu
Kaynak : Orçun Bostancı
İtü modellemesi.
Nesi hakaret acaba @Sea Effect Snow
Bozkurt için yine tehlikeli bir yağış gibi duruyor. Soğuklar da uzadıkça uzamış mart boyu soğuk geçecek galiba 😂
ben doğyanyurt ilyasbeyliyim orası büyük ihtimalle çok yoğun yağış alacak denizin dibinde
Kastamonu veya bartın bu sistemde rekor kıracak mi acaba
Bişey sorucam Eren benle alıp veremediğin ne acaba
Benim seninle alıp veremedigim birşey yok abi ama sana cevaplr verildi artık radar takibi yapıp bakman lazim yağış geliyormu diye
Bu ne ya hani nerde kar hava açık burda
Birdaha nerde kar diye yazarsan uyarı alacaksın kaçıncı oldu bu ? sana cm tahmini verildi otur bekle şimdi en az 10-20 cm alacaksın.
Yarin oolmayabilir