Bölgesel rüzgarlarin öngörüsü 10m/s şu anlık bu değerler 0 ve altına inerse Avrupa yararlanır inmezse biz
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tatil edilmediyse cidden yazık.
-
baktım onlarada sorun yok işlemci çalışıyor ısınıyor ramleri denedim ram slotunada elektirik gidiyor anlamadım bir türlü bu anakar bios sesleri bazıra bağlıydı dimi?
İşlemci yuvasında da sorun yoksa anakartta var
-
mehmet civan elimde eski bir kasa var reis her şey çalışıyor sadece görüntü gelmiyor ramları kontrol ettim ekran kartına elektirikte gidiyor sorun neden kaynaklıdır?
Dönüştürücü.
İşlemci pinleri yamuk olabilir.
-
Abi korkuyorum ama Sistem Değişikliği yolda çanları çalıyor
matematiği bilmemiz mi lazım ?
Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben futbola karşıyım bu ülkede ondan yana yorumsuz yazılanları izliyorum 🙂
-
Doğalgaz için yaptırımlar başladı.
-
nukleer degildir o erenim ins
Zaten alarm seviyesi arttırıldı nükleer caydırıcılar için bir sonraki seviye ne olacak bakalım
-
Kanımca bu savaş yarın bitmezse ilerleyen süreçte daha ağır silahların kullanımı için onay çıkacak ve 3.dunya savaşını ABD başlatacak.
-
Yarın kar yağışları gerçekleşebilir
-
Rusya swift sisteminden çıkarıldı eğer geri adım atmazlarsa Joe biden 3.dunya savaşına basvuracak
-
Ruslar Kiev sokaklarında...
-
Kar yağışı kaç rakima kadar düşebilir?
300-400 e düşebilir zaman, zaman ,Mart ın 2.haftasindan önce kuvvetli sistem görünmüyor kanımca.
-
Ülkemiz yarın öğleden sonra uzun süreçli bir soğuk hava dalgasına maruz kalacak rakımı yüksek bölgeler çok yoğun kar yağışı rakımı düşük iller de ise kuvvetli yağmur görülecek bu patern yaklaşık 7-10 gün sürecek bütün iller etkilenecek.