Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Birkaç abiminm hatrı var bazı şeyleri görmemezlikten gelmeliyim
-
Dewpoint kaç acaba
-
Kutup girdabı güçlü ama ay ortasına bakalım diyor kısaca.
-
Küçücük kuşa bir şey oldu direkt depresyona girdim benim psikolojim niye bu kadar zayıf annem babam veya kardeşim ölse kim bilir ne hale gelirim.
Süreklş olumsuz düşünme,stres,sinir
-
-
14 şubat özel çekiliş yapıyorum kendi adıma bir sayı tuttum ona kim denk gelirse puan alacak puan şimdilik sürpriz "varım" seçeneğini seçmeniz lazım.
-
mart 2.yari doğu Avrupa
-
Oguzhan bende bu konudan şikayetçiyim yani futbol konusundan genelde tartışmaya sebep olacak mesajlaşmalar onaylanmaz sizinkini kim onaylamadı bilmiyorum
-
Yok onu bende biliyorumda isim olarak sormuştum. Neyse konuya muhatap yöneticiler bi cevap verme zahmetinde bulunmadılar cevabın için sağol yinede.
Yönetimden herkes ,Rastgele kim online ise onaylıyor
-
Hakkımızda güzel kelimeler cümleler geçmiş teşekkür ederim evet seneye tahmin işine son verebilirim.
Kesin değil bu kararım .
Senin yöntem bir başka boyut abi keşke bırakmasan ancak fırsatçı vatandaşlara gün doğuyor sen yazınca.
-
Ben bazen TV ye bağlıyorum lap topu ordan bakıyorum. Benim kızlar oyun sanıyor onu😅 ateşle su oyunu
bok
-
Aynısını çok kez yaşadım 😀
Bir seferinde yanımdaki abi covid 19 yoğunluk haritası sandı 🥶
Aynen kardeşim riskli bolgedeyim
-
Metroda giderken her seferinde siteyi açıp model paylaşımına baktığımda yanımda oturan veya ayakta duran insanların telefona bakması 🥵 şaka bir yana neye bakıyor bu çocuk dediklerini hissedebiliyorum.