Allah akıl fikir versin aklı yerinde olupta böyle şeyler yazan insanada insan demem @Salihh güle güle X Foruma
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
mesajlarımızın altında yazan imzamızı nasıl değiştiriyorduk? aradım aradım bulamadım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayarların yanındaki yön işaretine tıklayın
-
Kontrol vermiş kırım sistemini

-
GEFS'te güzel senaryolar var. Yarısından çoğu 20'sinden sonra (özellikle ayın 21'i) Türkiye'ye sistem indirmiş. 23. senaryo en beğendiğim
ötelenir ötelenir kar dağ olur
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
-
İnsanların Yaptıkları Tahminler İle Alay Ederseniz Yakında Tekrardan MGM Ve Televizyon Sosyal Medya Gibi Yerlerden Kar Haberi Beklersiniz
Hmmm örnek odesayin bir noktada haklı olması ve haber sitelerinin ismi lazım olmayan forumlardan hayali haber yazması.
-
buda bölgesel rüzgar
-
Hasan61 geçen senenin ao su
-
Kalp olmuş bak 😆
2020 de de endeksler hep pozitifti ve iyi bir kış değildi şubat sistemi gelmeseydi neredeyse çöp olacak bir sezondu pv de güçlüydü o zaman
-
Bu arada bu seneki polar vortex rekor kırdı
-
Eren bu grafik neyi anlatıyor?
Tam bilmiyorum 10hpa yükseklikte 60-70 n enlemlerinde 2 verinin etkileşimi gibi birşey
-
Göreceğiz bakalım neler olacak eren vafe bı yaklaşsin modeller gösterir onuda inşallah güzel senaryolar göreceğiz. Allah'ın izniyle
Şu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
-
İskandinav yükseği?
Öyle gözüküyor sibirya inmesi için bölgesel rüzgarlar 20 nin altına düşmeli ancak bu tek başına baz alınmaz