gfs istikrara bağladı öğlende aynı geldi
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu akşamki gfs ne yağış bırakmış ne soğuk. Tertemiz kupkuru bir harita. Ne oldu da böyle bir radikal değişiklik yaşandı. Bomboş bir mart ayı bizi bekliyor.

-
arkadaşlar selam, bu cuma günü istanbul beşiktaş'ta açık havada bir iftar organizasyonumuz olacak rüzgar ve sıcaklığı tolere ederiz ama yağış sıkıntı o saatlerde yağış ihtimaline ne diyorsunuz
Yağış ihtimali var maalesef çarşamba günü netleşir 6 gün yağış tahmini için uzun bir süre allah kabul etsin
-
modeller takibi bırakmayın diyor resmen
-
Çekirdek beyaz skalada en kötü mor olacak gibi
-
10-15 gün vade var önümüz de bakalım neler olacak endeks vs önemsiz şu an model takibine odaklanalım
-
gem sibirya senaryolarını sever
-
2-3 gün önce yine kar gördük 14 şubat olmasada yakın tarihe denk geldi önümüzde ki 8 gün yine vur kaç sistem var rakımlık onun dışında kıyılara örtülü kar yok
-
Hayırlı akşamlar, iftarlar diyelim,saat yaklaştı.
Eskiden tutulan 14-15 saatlik oruçların tadı başkaydı şimdi abi 12 saat su gibi geçiyo
-
0 rakımda kar var
-
İstanbulda olan arkadaşlarım. Sizde de 2 haftadan beri elektrik kesintisi fırtınası oluyor mu? bunların yüzde 80 i planlı bakım çalışması. Her bir kaç günde bir sabahın 9 undan akşamın 6 sına kadar elektrik kesilmesinden sıkıldım. Onun dışında saçma sapan bir arıza yüzünden bugünde akşam 6 buçuğa kadar elektrik olmadı.
Kocaelide oturuyorum ve illallah ettim.
İnternet acayip yavaş testlerde 900 mb veriyor ancak siteler geç açılıyor
-
-
23-25 arası takibe alınmalı tabikide çok değişecek
-
Cemre diye birşey yok
Tanıdıgım tek cemre lise de ki kız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.