wriscuttern holder ım ben eninde sonunda kazanırız bir şeyler
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yara aldı ondan
1500 adet xrp yi 70 cent te satmayacaktım
-
Yarın sabah Bi bakmışız sistem tekrar batıya evrilmiş ve kar haritaları tekrar istanbula metrelik kar veriyormuş:)
Bunun ihtimali btc nin yarın sabah 97 k dan 120 k ya gitmesiyle aynı
-
Arkadaşlar günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum kimi güncelleme coşan kimi güncelleme üzülen arkadaşlar görüyorum. Fark ettiğim bir şey varsa da sistem tarihinin hep aynı saatlerde olduğu. Sanki her güncelleme 6 saat ileri gidiyormuş gibi bir izlenim var saat bir türlü yaklaşmıyor. Eninde sonunda bir salınım olacak ama çok umut bağlamassanız üzülmeyeceğiniz kanaatindeyim. Takibe devam
Gün doğmadan neler doğar mami
-
Kral bu cfs çok dikkate alınması gerekiyor mi bu sistem için değil benim gözümde heyecan için bundan 1 ay sonrası falan bakmak için olan bi model gibi
Aylık ve 3 aylık tahminleri tutarlı onun dışında eğlence amaclı bakılır
-
-
Eren dostum çocuk haksız konuşmamış ki zaten bizim ülkeye sistem gelme olasılığı çok düşük modeller ufukta bir model verir ve biri gelmicek derse çok yüksek ihtimalle doğru cıkıyor bence haklı
En az 5 gün var bence netleşmesine 72 saate kadar değişebilir
-
Bu sistemde en kafası rahat iç Anadolu Bölgesi olarak biziz zaten bir beklentimiz yok olursa sürpriz olucak
Bugün ki gibi gelirse orta karadeniz şov yapar
-
Valla helal olsun herkes içten içe bu adam kötümser diye suçladı adam haklı çıktı. Bu endekslerle batılama ihtimali BİLİMSEL olarak çok zor.
Tebrikler ErenDaha net değil hocam tebriğe de gerek yok ben dediğim gibi kendi fikrimi belirttim belki baya batılayacak bir kaç gün sonra balkanlardan girecek buda bi ihtimal
-
İzlanda daha çok şişecek daha da doğulayacak kafkaslara gidecek bu sistem tahminim bu yönde.
güzel tahmin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecmwfe göre ince örtü
-
2021 şubatla aynı gidiyor endeks bir tık yüksek şimdilik o yüzden marmara ve trakya günübirlik yaşayabilir şahsi fikrim şu anlık budur değişme olursa yazarım
-
Bu sene tüm tahminlerinizde başarılı oldunuz. Tebrik ederim.
Yılbaşında sistem bekliyordum patladı o ve bu önümüzde ki belli değil henğüz
-
Eren gece batilarsa ne yazacaksın acaba
Hiç bir şey ben ihtimalleri yazarım
(batılayacağını düşünmüyorum)
-
Seni unutmadım reis
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.