Efsane-Semih Burda Basınç Dizilimi Daha Net Soğuk Tarafta Bırakmış Ülkemizi
2m anomaliyle basınç dizilimi pekiştirmesi olmaz örneğin iç bölgeler ayaza çeker yb de anomali düşer, ama bu çıktılar güzel.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEfsane-Semih Burda Basınç Dizilimi Daha Net Soğuk Tarafta Bırakmış Ülkemizi
2m anomaliyle basınç dizilimi pekiştirmesi olmaz örneğin iç bölgeler ayaza çeker yb de anomali düşer, ama bu çıktılar güzel.
Şu an camiadaki çoğu kişi Sinan abinin verdiği tarihi duyuruyor işte bu kadar basit takipçi kasmak .
kendine tahminciyim diyen birisi çıkıyor ne bir veri ne bir modelden anlıyor bu işin ustalarının yorumlarından ezbere konuşup takipçi kasıp böyle haber sitelerine konu oluyor üzücü.
Uydurma olduğunu düşünürüm dedim uydurma değil zaten düşünmüyorum da uydurma desem zaten meteorji sitesinde durmam
iyi
Ya inanmayız dedim bu saygısızlık mi
uydurma demişsin
O da bana durduk yere haddini bil deyip ego kasmasin
Tahmincilerin tahminine saygı duyacaksın beğenmek zorunda değilsin .
Ne alaka ve saygılı ol mod olmuşsun tehdit ediyon hemen
Boş boş mesajlar atma silmekle uğraşmayalim haddini bil !
@Salihh beni zorlama
2 3 gün içinde 70 cm kar yağdı, 2 haftadır erimiyor. Eriyen kısımlar da yollarda göller oluşturuyor. Yürümek zor. Kaldırımlar 10 gündür karla kaplı. Millet yolun ortasından yürüyor. Ana yollar dışındaki yollar kar çamur.Olması gereken mi bu, yoksa biz mi biraz fazla hizmet bekliyoruz belediyeden.
Kar için suskun kalıyor belediyeler.
ECMWF ENS 39. SENARYO 😎😎
Gelir şimdi -8 de tutmaz diyenler .
ulascengiz spam yapma sinan abi cevap verdi
Serkannnn kıyılar adına birşey yok yanlış anlaşılma olmasın senin rakımın 8 şubat gibi kar alabilir
Subat güzel geçecek falan diyo herkez ve veriler paylasiliyor peki bunlar modellere niye yansimiyor
Şubat ilk yarı birşey yok
Marmara geneli 1-2 gün boyunca güzel yagislar alacak