valla bilemedim kardeşim. Sanırım mahçup olmamak adına kar ikonu koyuyorlar. Hiç koymasalar ve yağsa bu sefer vatandaş diyecek mgm bizi yanıltıyor.
Yok birde şöyle birşey var abi birde bunlara bak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturvalla bilemedim kardeşim. Sanırım mahçup olmamak adına kar ikonu koyuyorlar. Hiç koymasalar ve yağsa bu sefer vatandaş diyecek mgm bizi yanıltıyor.
Yok birde şöyle birşey var abi birde bunlara bak
yarın sabah 6 ile 12 arası orta şiddette mgm nin istanbul genelinde bir kar öngörüsü var. Bakalım sistem çıkışta bir sürpriz yapacak mı
Hadi tamam bu mgm yi pek beğenmiyoruzda arkadaş bu nedir ya nasıl bir sallama olmuş bu hafif kar olur olsa olsa
Abi izmir ne olur lütfen cevapla sana yalvariyorum
%30 ihtimalle kar alır
Bu gece yarısından itibaren başlayacak kar Malatya'yı doldurur mu yoksa boş mu geçer
Yağışlar sanki malatyanın doğusunda
İleri düzey meteorolojik makaleler,araştırmalar,analizlerin bulunduğu bir site öneririm.
Mevsimlik tahminlerde önemli bir yazı tavsiye ederim.
Orta-Uzun vadede önemli.
Yildiz kütlesi bunlar herhalde 😀
Doğu Marmara için bu saatten sonra yıldız diyen bir arkadas vardı öğlen baksın şimdi radara
https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf_…&mode=2&carte=0
Model Paylaşımı Yapan Arkadaşlar Bu Linkten ECMWF’nin Yağışınıda Paylaşabilirsiniz Bundan Sonra😉
40 km çözünürlük :D

En beğendiğim
Halen yoğun karın "y"si yok malesef toz gibi yağıyor adeta mikroskopla zor gözükür o derece.Ben zaten gece ümidi kesmiştim kar yağışını beklemeden yattım valla kalktığımda 1-2 cm zor vardı yani.Mgm dün gece konumum için net yanıldı.
Mgm nin tahmini bu