Paylaşım başladı konu açık harun
Sinan abi kapalı tutun dediyse vardır bir bildiği diyerekten bu güncellemelik öyle olsun.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPaylaşım başladı konu açık harun
Sinan abi kapalı tutun dediyse vardır bir bildiği diyerekten bu güncellemelik öyle olsun.
Eren paylaşım yapacaktı
Başladım
@Salihh bak yellowstone yan sanayi patlaması ![]()
66 milyon yıl önce çarpan göktaşı 1.4 km tsunami dalgası yaratmış olabilirmiş ![]()
Hiçbirşey bilmediğimi öğrendim bu video sonrasında
Nacizane sisteme bir isim teklifim olacak. AHMET ÇALIK SİSTEMİ
Sistemin adını Sinan abi koydu önceden maalesef ama güzel bir öneri.
Bilmezmiyiz Eren👏👏 emeğin çok bu forumda. Hem paylaş hem modeli yorumla zor iş 😊
Eskiden f5ten seri seri güncelleyince atardım millet daha önceki saati yorumlayamadan şimdi olmuş internet paketi en kötü 90 lira bizde ne yapalım artık yavaş yavaş atacağız :D
Eski üyeler bilir benim geçen sene güncelleme performansımı sabahtan akşama kadar bir kaç ay model paylaştıydım aralıksız :D
Bakalım ne göstereceğim gece güncellemesinde ![]()
hangi model uzun vadede
Hangi model kısa vadede iyi
İcon-Ecmwf,Gfs
Eren bey Şubat ayı için öngörünüz nedir?
İlk yarı için birsey yok Ocak sonu ile bağlantılı soğuklar goruebiliriz ilk bir kaç günü ama detaylı bakmadım.
Bazılarına kalsa akşam ki güncelleme önemli gece güncellemesi önemli yarın sabah ki güncelleme önemli yarın akşam ki güncelleme önemli 😄
Özellikle 25Ocaktan sonrasına dikkat çekelim dimi Eren
Bölgesel rüzgarlar önemli değil şu an sistem var mı var rüzgarlar güçlü mu güçlü.
Eren ecfm uzun vadede tutarlıligi yok gibi gfs güzel çıksa ecfm bozuyor sanki zit gidiyorlar
Ben uzun vadede modele bakmıyorum .
İzmir'e kar varmı Sinan abi (!)