Yanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
Onu bilim adamları söylesin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
Onu bilim adamları söylesin
Sizce meteorolojiyi nasıl etkileyecek
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tsunami yapar dalga boyu yükselir
@Sea Effect Snow rakım kaç ve sahile yakınmısın
@Sea Effect Snow sorumlu arkadaşlar bilgilendirecektir.
[Önümüzde ki 18 sistemi adına ufak bir analiz]
Trakyanın bir kısmı hariç bütün kuzey kıyılar kar alma potansiyeline sahip sahillerde tutucu bir kar beklemiyorum tutsa dahi cıvık olur onun dışında 200+m rakım'da garanti tutacağını düşünüyorum , yağışın karadenizde orta karadenizin bir kısmı hariç diğer yerlerde yoğun-orta olacağını düşünüyorum batı karadeniz 5-15 cm arası alabilir bölgesel olarak doğu karadenizde 5-15 cm arası alabilir orta karadenizin bir kısmı 0-10 cm arası alabilir onun dışında boşlukta kalabilecek yerler var.
İstanbula özel olarak bakarsak eğer 18 i akşamında başlayacak olan kar sahillerde cıvık ince bir örtü yapabilir . +200 rakımda ise örtü garanti diye düşünüyorum
Sistem ömrünü 20 sinde tamamlayacak yağış bakımından.
Şimdilik paylaşıtğım veriler olumlu yönde
Bence ülkede ki büyük sıkıntı çoğu kişi ya devrik cümle kullanıyor ya da noktalama kullanmıyor.
Birde üye ünvanlarında tek yıldıza üye yazıp iki yıldıza acemi üye demek te neyin nesi değiştirilmesini talep ediyorum😎👍
Üye yeni kayıt olmuş acemi ise bir seyin üzerinde deneyim veya bilgi edinmeye başlayan.
mehmet civan abi gözlerim yanıyor biraz ama nadiren oluyor gün içinde birkaç defa görmeme engel olmuyor sadece anlık kapatıp açınca gözlerimi duzeliyor sence neden olabilir PC telefondan mi acaba yada soğuktan mi aşırı rüzgar yemek zorunda kalıyorum okula giderken.
Sınav sözel ise son gün çalışmam bu arada sınav olmadan onceki derslerde bakarım , sayısal dersler mecbur birkaç gün önceden başlıyoruz.
Keşke şikayet ederek bi şeyleri yoluna koyabilseydik. Sen yine de elinden geleni yap. Elbet düzelir bu dönem de geçecektir. Hayat sadece su anlık degil. Önümüzde koca bir ömür var.
Bizden sonraki nesil yararlanır bu gelecekten çocuklarımız torunlarımız biz ise öküzün trene baktığı gibi bakarız enflasyona 😂
Birde ben işime gelince kafayı çalıştırıyorum 😅 dün mesela felsefe sınavına bakmadım 55 almışım ama tarihe biraz ilgim arttı son dönemde ondan 85 almışım yarım saatlik çalışmayla .
Eren bu hobi okulunun önüne geçmesin. Benimkinin gecti ve en az 40 bin geri atmıştır. Kaçıncı sınıfsın bilmem ama tyt ayt ye çok çalış. Bu dönemde iyiler degil en iyiler kazanir. Zekisin belli kafan çalışıyor. gelecegine önem ver 😊
Konuşmak istemiyorum gereksiz konuları abi ama varsa bir tanıdığın milletvekili oluyorsun artık.
Kuzey batılı dek 🤔