Sinan abi mesela bizde neden bir üyeyi engelleme onun yazdiklarini göremeyecegimiz bir uygulama yok
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eren sen kimse lafına bakma kardeşim senin tahmin ve yorumlarini ben çok beğeniyorum
Teşekkür ederim emeği gecen bir çok kişi var üzerimde en başta site içinde faydalı konular açan birisi 😀
-
Hadi artık önümüzdeki sisteme hazırlanalım sıkı giyinin baca varsa zehirlenmelere dikkat rüzgar çok kuvvetli yarın sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini gösterir..
19 Ocak Bölgemiz Adına Çok Güzel Bir Sistem Olma Yolunda

Sonraki bomba 24 ocak diyelim
- Kırım Efsanesi Yine diyorum bu yıl kış karadenizin kışı olacak
Bu yıl Karadeniz bir tık önde duruyor ama baba olan sistem nereden giriş yapacak bakalım ➡️
-
Gerilim arttı atmosfer hareketlendi arkadaşlar sakinnn
Yok hayır ben kime birşey desem sorun çıkıyor arkadaş, yetkilerim var derken benim yetkim var zaten yetki vermelerine gerek yok makara yapiyorum diyorum, model yorumlama ve analiz dışında birşey yazmamaya çalışıcam daha.
-
İşte kardeş sen işin makarasındaasın yanı şu kafada nasıl olsa bende yetki var istediğimi diyim bana bişry yapamaz bunda bişry yok işte böyle insanlarsınız. Yazık ya
yok senle uzlasamayiz biz uzatmaya gerek yok
-
Zaten sizde bu dalga geçme gülme vs şeyler ve insanları kayırma özelliğiniz olduğu sürece biz hiç bişey olamayız.
Bak şimdi şunu anla ben sana gülmüyorum zaten gerekli bütün yetkilerim var sadece işin makarasindayim .
-
bende istiyorum 😅
-
Banada verin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi bunu görmen lazım
-
Neyse gece guncellemesine kalmayayım ben yatarım erkenden :coksıcak:

-
buradan anneannem için dua etmenizi istedim sadece 1 kişi geçmiş olsun dedi hiç hoş değil..
Yazılı olarak ifade etmeye gerek duymadım ama geçmiş olsun yine dua ettim.
-
Şu Paralı Bir Sayfa Var Üyelik Nasıl Alınıyor
Çok pahalı ama bilmiyorum nasıl alınıyor.
-
Okuldaki devamsızlığım 9 buçuk gün yarım gün daha gitmezsem sınıfta kalacağım ve babamın bundan haberi yok sakin kalmak için ne yapmalıyım? Özelden benle birisi konuşsun çok tedirgin hissediyorum
Okula git benimde 7.5 Gün
-
Sistemin asıl soğuğu bu saatlerden itibaren giriyor
-
75 bin vaka çıkmış 🙄