Bu adamı sokakta görmesinler harbi diyorum.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hasan61 bak bak okuldan bahsediliyormu kapalı alan diye :-D:-D:-D:-D sinir krizi geçiriyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 17-24 Ocak işte bu verilerle uyuşan bir görüntü

-
Yarın yeni verilere bakarız
-
Yer değiştirme olunca iyimi oluyordu kötümü?
iyi
-
Vortexin yerinden kaydığını görüyoruz

-
Üzülmeyin gem gibi gelmezse :D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Harika bir video
-
Hasan61 aşı mevzuları derinleşir konuştukça,okullarda durum cidden böyle değil bunun farkında MEB ve Bakanlar yani anlayamıyorum artık biz mi salağız bunlar mı çok akıllı cidden anlayamıyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eğitimin ilk okullar dışında da olduğu anlaşıldığı gün birşeyler doğru gidiyor demektir.
-
Karantina süresi 7 güne düştü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biri bu adamın kafasına silah dayamış bence bu kadar iyimser olmak çok değişik :D
-
Yukarıdaki grafiğin açıklamasını yapar mısın ben anlamadım bundan
850 hpa -20 :D
Şaka bir yana durum kötü abi yani son 3 günde özellikle 30 bin küsürlerden 66 bin lere gelmek ...
-
Şakacı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren reis ben şimdi bu nao ve ao nasıl açıklarım bi rica etsem makale varsa atarmısın