Valla kardeşim gelsin ya sakın gelmemesi için. Bişeyler yapma Eren kardeşim lütfen.
Sokakta yasayan her canlı ölür
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturValla kardeşim gelsin ya sakın gelmemesi için. Bişeyler yapma Eren kardeşim lütfen.
Sokakta yasayan her canlı ölür
O diyagram gelmesin mantıklı düşünelim.
Bana kalırsa direk fizik ve matematik lazım sözel olan her şey öğrenilir her zaman ama sayısalları kafana göre öğrenemiyorsun.
meteoroloji mühendisliği için sözel mi sayısal mı yoksa eşit a. Mı okumak gerekir?
Sayısal matematik,fizik,lazım coğrafya rahat öğrenilir.
Köyden elime geçen fotoğraflar Kastamonu Doğanyurt 0 rakım
Hee alıyor yüksekler tutuyor 😊 merkezi sıkıntılı halen sıcaklık konusunda şıpır şıpır eriyor. Benim 146 rakım bile yeni beyazladı
0 rakım diz boyu olmuştur bizim köy
Ee neden bakıyoz o zaman kar haritalarına🙄 rüzgar yönü dönmediği sürece orta Karadeniz sıkıntı. Denize yağıp geçiyor
Ben bakmıyorum 🙂 Batı Karadeniz yine alıyor kar yağışını ben burada uyuz oldum 😅
Cide kurtardı tabi. Sinop burnundan Giresun'a kadar sıkıntı. Ecm bu güncellemede daha da kıstı yağışı
Önemsiz artık güncellemeye bakmak
Kadir Emre orta ve doğu karadeniz kıyılarına 10 cm bekliyorum yazmış genelde iyi tutturuyor tahminler yaşayacağız artık
Büyük ihtimalle daha fazla yağacak benim kendi köyüme bile beklediğimin 2 katı yağdı yağışlar ilginç şekilde arttı
Stratosferik ısınmayı tetikleyen etkenler nelerdir yorumlarınızı bekliyorum .
Ekonomi konusumu acilsa acaba
Gereksiz olur bana göre , bilende konuşur bilmeyende konuşur , sinirler gerilir.
Kastamonu doğanyurttan elime video geçti denize 400-500 metre uzaklıkta 0 rakımda şu an 15-20 cm örtü var.
:D
Dersler çok verimli geçiyor
tatlı yarışları severim hocam biliyorsun
İyi bakalım