Formda Fotoğraf Şeklinde Veri Paylaşacağım Ama Nasıl Paylaşılacağını Bilmiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz 😊
Emoji seçme bölümün yanında dosya yükleme kısmı var ataşa benzeyen o kısımdan yükleyebilirsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFormda Fotoğraf Şeklinde Veri Paylaşacağım Ama Nasıl Paylaşılacağını Bilmiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz 😊
Emoji seçme bölümün yanında dosya yükleme kısmı var ataşa benzeyen o kısımdan yükleyebilirsiniz
Geçen seneki parselci kardeşlerimiz başlamış gene çok yoğun kar geliyor rekor kar +1 m kar istanbula kar karda kar diye hayır onlar heyecanlı tamam ama benden yaşça büyük adamların bunu yapması üzücü.

![]()
Soğuk bakımından ülkemiz için en iyi gfs ve ukmo modeli uygun kısa-orta vadede başarılı olan icon değişecek mi ? bakalım...
Azorun önüne parazit atlamasa 2.fotoğrafta ki gibi yükselecek ve sistemi tam üstümüzde hapsedecekti ancak parazit azorun kafasını kuzeydoğuya uzatmasını engelliyor ve grönlanda çeviriyor güneyleyen parazit te sistemin atlantik ile birleşmesini sağlıyor.(son fotoğraf)
Aşı muhabbetini sevmem ben hala 1.doz olmadım tercih meselesi değil aslında sağlık herşeyden önemli
Birde biriniz ben söylesem yazsa hiç sevmiyorum yazmayı hep devrik cümle oluyor .
:D
Bunun gibimi 😂
Biliyorum Java,internet,PC,matematik
Maşallah sana ne güzel ilerleme yaptın daha fazla üstüne koyarak devam edersen harika olacak .
Senin gibi olabilmek için yıllarımızı vermemiz lazım abi .
Atmosferin toparlanmaya ihtiyacı olacak önümüzdeki sistemden sonra bende etkili sistem beklemiyorum bir kaç hafta
Sinan abi şu ana kadar tahminim tıpa tıp aynı gidiyor Aralık 2.yarisi patern lehimize dedik ve işliyor batı bölgelerde kuraklık sorun olmayacak dedim oda işliyor.
Tuh daha 35-40 gün var 😅
uyuya kaldılar galiba hala güncellenmedi
Gem daha güzel gelebilir
Eren ay sonu iskandinavya yükseği filan diyorlar bunun sonucu ne olur? Turkiye icin iyi birseymi ve hNgi bölgeler etkilenir
İyi bir şey