Geçmişte kayıtlara geçmeyen bir sürü kar kalınlığı var.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
eren en iyi karadeniz sistemi yada ülke sistemini atsana merak etttim
Karadeniz geçen sene rekor kırdı ocak mı Şubat mı hatırlamıyorum
-
eren en iyi karadeniz sistemi yada ülke sistemini atsana merak etttim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En etkilisi bu -20 ler girmiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Üyeliğini niye kabul ediyorsunuz ki gelip buraya yazıyor açtığı hesapları kabul etmeyin bana öyle yapıyordunuz
Siteye kayıt olacak herkesi tek tek onaylamak zor oluyor
-
Akıllısı bizi bulmaz delisi...
-
Salih bu foruma adım atamayacaksın birdaha
-
Off ya soğuk sistem yok mu birdaha
Birdaha etiket atarsan sinan abiye veya başka tahminciye cezalı üye konumuna düşeceksin , bir sistem varsa konu açılıyor zaten.
-
-
Ben bu siteye yorum yapmak için değil yorum almak için giriyorum sayın başkan. Ama gördüğüm kadarıyla yaptığınız yorumlar son güne kadar 40 takla atıyor. Anlaşılan boş vakit öldürmek için tasarlanmış bi site. Benim de malesef boş vaktim olmadığı için size iyi eğlenceler degerli başkanım
Bizde size cevap vererek hem efor sarfetmemiş oluruz hemde zaman kaybetmemiş iyi geceler sizede.
-
-
Formda Fotoğraf Şeklinde Veri Paylaşacağım Ama Nasıl Paylaşılacağını Bilmiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz 😊
Emoji seçme bölümün yanında dosya yükleme kısmı var ataşa benzeyen o kısımdan yükleyebilirsiniz
-
Geçen seneki parselci kardeşlerimiz başlamış gene çok yoğun kar geliyor rekor kar +1 m kar istanbula kar karda kar diye hayır onlar heyecanlı tamam ama benden yaşça büyük adamların bunu yapması üzücü.