Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayın 9 unda kar sınırı 200 metreye düşecek istanbul anadolu ve kocaeli kuzeyi. 00:00 ile 09:00 arasında onun dışında kar sınırı 700 metre
-
30 sene sonra artık hangi teknolojiyi kullanırız belli olmaz

-
dogru soluyosun eren de. ucak gemisini her devlet kendi uretir genel olarak. ucak gemisi cok stratejik bir silah. bazi teknoloji transferleri oluyor misal fransa amerikanin katapult teknolojisini kullaniliyor lakin. ucak gemisisi pek alinip satilan bir sey degildir.
Projesi alınıp satılır
-
hmmm bu olay bizi ilgilendiriyor iste.... genel olarak zaten korvet ve savunma firkeynlerimizin sayisi artmali. hucumbotlarin da giderek daha da onem kazandigi su donemde neyseki denizalti projelerimiz yuruyor. ben ucak gemisinden yana degilim arkadaslar bizim okyanus otesi planlarimiz olmamali ben askeri sanayiyi sadece savunma olarak goruyorum tabi ileri hudut savunmasi yani anakarimizdan 500-1000 km oteden baslamali fakat bunun icin ucak gemisine ihtiyacimiz yok. bizler somurgeci millet degiliz. muhrip konusunada sicak bakmiyorum. kucuk hizli etkili platformlara ihtiyacimiz var denizde. ucak gemisi yerine az daha malityele 3 adet anadolu lhd insa edilebilir. korumak zorunda oldugumuz bir kibrisimiz var.
uçak gemisini üretmek ticari anlamda faydalı olur bence
-
-
Marmara bölgesi
Kurak ve sıcak
Karadeniz
Kurak ve sıcak
Ege
Kurak ve sıcak
Doğu anadolu güneydoğu anadolu
Kurak ve sıcak
İç anadolu
Kurak ve sıcak
Akdeniz
Kurak ve sıcak
Nao'nun negatif fazından dolayı afrika atakları kaçınılmaz olacaktır bu yüzden şortları ve kısa kolluları çıkartabiliriz

Nisan tahmini böyle çok sade bir tahmin
+16 +20 lik ve max -6 lık bir soğuk atak görüceğimizi düşünüyorum fazlada bir şey yazmaya gerek yok kısacası yağışsız bir nisan ayı ancak 20 sinden sonra değişik görüntüler olabilir.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Öneririm.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
şaft nedir ne işe yarar arabalara bu aralar ilgim arttı

-
1 hafta içinde nisan ayı tahminim geliyor benimde
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bayrampasa da dolu yagmis
-
1hafta sonra istanbulda uçuşan kar taneleri
-