Sıkıntı yoksa devam.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eren yorum yazmistim silinmis
Yani saygi cercevesinde yazilmis mesaji silmis zoruma giden kotu birsey yazmadim baska birsey yok...
Ne yazmıştınız
-
-
Pastayi ben edecektim sabah sabah pasta mi yiyecegiz
Angora dogum gunun kutlu olsun abi insallah Hersey diledigin gibi olur ? -
Cimri icon böyle veriyorsa bogaz anadolu bursa iyi yagis alir
-
Yagmur bile denmez buna 2 mm
-
Ben bir şey farkettim büyük depremlerden önce genellikle uçak kazası oluyor mesela iki gün önce Sudan'da uçak düşmüştü
Meteorolojik olarak bakmak gerek
-
Devamını merak ettim bunun 384 belki 384 sürprizi ile bitiririz bu sezonu
italya
-
6,3 Yunanistan
-
Bizim sınavlar 8 Mart'a alınmış

İl genelimi
-
Doğru.. ben şaşırdım bu kadar yoğun bir tepki olunca ertelerler ya da iptal ederler sandım ama olmadı ? hocalar sınav takvimini falan attı bile..
keser döner sap döner, gün gelir hesap döner
-
Gerçekten ya ? ben pes ederler sanıyordum ? tweet atmayı bırakın arkadaşlar sınavı yapacaklar vazgeçmiyorlar, ben çalışmaya yoğunluk verdim ?. İlk orta okullar falan olmuyor da biz oluyoz ya ? o beni üzdü
Saçmalık
-
Annesini babasını ailesini yitirmiş İnsan kalkıp sınava çalışmayla mı uğraşacak uğraşabilecek? Ne sanıyor bunlar. Onlara bir şey olmuyor tabii maddi durumları yerinde kaybettikleri kimseleri yok girmek zorunda oldukları sınavları yok Biz kimiz ki bizi önemsesinler
Kardeşim onlar gelsin sabah 7.30 levent metrosuna binsin görelim

-
Konu amacından çıkmaya başladı sanki, konuyu komple silerim yazdıklarımıza dikkat edelim.
Aman reis konuyu silecek bir durum yok ki isyan konusuna isyan edilir model konusuna model atılır

-
Hollanda da uyuşturucu hem serbest hemde normal , sende serbest bırak, seninde gençliğinin beyni uyuşup mutlu olsun :@
Tamam reis 2.5 milyon kişi haksız sen haklısın