CAN bey icon kar haritası var mı
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kutup kökenli dersen yanlış da anlaşılabilir. Polar ataklar da kutup kökenlidir mesela.
Karasal kutup kökenli soğuklar desek ortaya karışık bir tabirle daha iyi olur.
Doğru diyorsun abi kısaca sistemin sibirya ile alakası yok
-
Sistemin sibirya ile alakası yok kutup kökenli.
-
Yıldız savaşları yeni bölüm mü çekilecek acaba ?
Evet basrol trakyada ki oyunculara ait
-
Yıldız savaşları yeni bölüm mü çekilecek acaba ?
Ben saydim 2 milyar var
-
Bu ihtimallerin değişebilme imkanı var mı ?
Dusuk
-
Saygı çerçevesindeki tartışmalara izin verilmeli bence ama küfürleşme falan olursa banlayın gitsin
Bizim işimizi bize mi öğretiyorsunuz :D ?
-
Kaç kere tolerans gösteriliyor ancak bir gelişim göremiyoruz
-
Simdi gelir gem ci ler
-
Hocam herhangi bir kısıtlama yok. Yorumlamayı doğru ve kurallara uygun yapan arkadaşlarımız ön plana çıksın ve ortalık asılsız yorumlarla dolmasın diye atılan bir adım. Yorumlamaları düzgün olan arkadaşların rütbesini ben kendim arttıracağım zaten yazabilmeleri için.
Kuralları ve yazılanları tamamen okumayınca böyle oluyor işte
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet benzer veriler
-
Ruzgar hamleleri 130 u bulabilir
-
Bence italya riski %15
Reis hangi degerlere gore
-

Nao endeksine göre grönland blokajı ihtimali yok 0 ancak bu güncellemede 1055 mb var gördüğünüz üzere bu yüzden böyle çıktılara dikkat edelim.
-
cografyaciburak saygımız sonsuz ama 87 ve 87 yarısı felan demek şimdiden ne kadar doğru neye göre gfs nin öğle güncellemesine göre referans alacak isek vay halimize şubat 10 sonrası çorba durumunda şuan ecmde çözemedi 10-12 sonrasını.
Hiçbir tahminci model çıktısına göre tahmin yapmaz