Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldak üzerinde "izobarda kıvrılma" merkezi hariç etrafında kalan yerlere sağlam yağış bırakıyor bunu wxcharts ara saatinde görebiliyoruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
trof u mu ariyosun eren.
Vermemiş olabilir ara saatlere bakmak lazım ancak gfs sever böyle atraksiyonlu şeyleri
-
wxcharts arayüzü değiştiğinden beri site yavaş parametrelerde error veriyor bu sorun tek bende mi
-
Sahutt ecmwf in weatherbell de 72 ile 120 arasında ki saatleri atarmısın 500hpa veya yağış olarak 6 saat versiyonu varsa özellikle
-
Spesifik olacak ama zonguldak yine 1 metre aldı arkadas
-
Ecwmf ne zaman bu sistemde döndü
neyse oydu öylede oldu
-
Yani yılbaşı sistemi için mi diyorsunuz bunu ?
evet takip edelim belki bir şeyler koparabiliriz şu an batı karadeniz ve doğu marmaraya yarıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben fazla anlamam fakat izobar yamuk burun gibi oluyor ya acaba orada oluşur mu vortex anlamak için soruyorum öğrenmek için.
evet Zonguldakta göz var reisim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
direkt dalış yapabilir güneydoğuya doğru veya kafkaslara kayabilir
-

300 h doğu bölgelere kar geliyor kıyı kesimler dahil
-
ocak başına kalırsak avrupayı izleriz
20 aralıktan 5 ocağa kadar iskandinav yükseğimiz garanti 2 hafta boyunca iskandinav yükseği olupta herhangi bir sağlam sistem almazsak ben bu kışı kapatırım.
Bu paternle 2 haftalık süreçte kıyılara kar yapacak sistem alamadık ya helal olsun bütün modellere yine yaptılar şovunu
-
En başından beri bizim için baba belli.

-
Ben bu sene gfs yi kaale almam kesinlikle Sinan abi bence sende alma
-
bu soğuğa vorteks verebilir modeller son saatlere kadar takip etmek lazım karadenizi