Sarp Özdoğan yanlış anlama sana inanmadığımdan değil sadece merak diyelim
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Niye bulunmaz hint kumaşı mı bu
Bir link at oradan reis bakalım
-
Tfsi motorunun yağ yakma sorunu ile ilgili bir çalışmam vardı. Yeni bir piston segman modeli oluşturmuştum. Kendilerine mail attım ama geri dönüş olmadı. Kasti yaptıklarını düşünüyorum bu arızayı.
Orjinal piston segman özelliklerini nerden buldun da yenisini oluşturdun

-
Bu audi nin 2015 ten önce ki modelleri ne sıkıntılıymış bir site de okuyorum full arıza adam diyor arabaya masraf ettiğim parayla a3 alırdım
-
Benim de merak ettiğim konulardan biri
-
Motor yağı donmazmı yahu
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Slm arkadaşlar ocak ayı nasıl görünüyo kısır döngüyemi girdik,laninadan dolayımı yoksa iklim degişikligindenmi bilmiyorum ama icanadolu arazisi perişan durumda ekili arazilerin 100/80 cıkmamış inşallah ocak ve subat ayımız iyi gecer
Kullandigim parametrelere gore ocak iyi gecer ic anadolunun dogusu disinda
-
94 supra mk4 nasıl bu kadar kusursuz
-
Enteresan görüntüler. CFS, Sinerji diyelim geçelim :-D
Bir ara cfs nin neden hep soğuk verdiğini araştırmamız lazım :D
-
-
Ocak 2.hafta yokmu
-
Sinan doğum günün kutlu olsun evlatlarınla gurur duyduğun günü görmen dileğiyle inşallah hedeflerini başarırsın sende :okey:
-
2018 6.2 hemi v8 797bg amerikan kası dodge challenger
Güç 797 bg @ 6300 dev/dak
Litre başına güç 129.3 bg/Lt
Tork 959 Nm @ 4500 dev/dak
707.32 lb.-ft. @ 4500 dev/dak
Maksimum motor hızı 6500 dev/dak
-
Ya da bütün dizellerde aynı mı
-
Benzinli al benzinli kullan kral ? Motorl Lpg uyumlu ise başka. 2.5k dan sonra değil de 2.5k ya gelene kadar alır tüm torku
Arabadan arabaya değişmiyor mu aracın aldığı tork