yarin sabah saatlerinde ankaranin kuzey ilcelerinde hafifse olsa kar ihtimali var.modellerde pek gorunmesede gfs diyagram duzenli olarak gosteriyo.
Ankara şu an ki görüntüde kuru soğuk alır yanlış mıyım Angora
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyarin sabah saatlerinde ankaranin kuzey ilcelerinde hafifse olsa kar ihtimali var.modellerde pek gorunmesede gfs diyagram duzenli olarak gosteriyo.
Ankara şu an ki görüntüde kuru soğuk alır yanlış mıyım Angora
Sizce pandemi olmasaydı dünya kendini yenileyebilir veya havayı temizleyebilir miydi? Benim şahsi fikrim hiçbiri tesadüf değil.
Etkisi olmadi neredeyse
Bunun bize ne faydası olmuş bildiğin lodos yemisiz
Konu dışına çıkıyoruz iyice ama 1 martta - 6 girdiğinde kar başlamıştı istanbulda
SnowTime bak sibirya kökenli sistem

Hocam yani şöyle de diyebilir miyiz sibirya kökenliden çok yeterli miktarda soğuk desteği olan izlanda kökenli bi sistem bizim için kat kat daha iyi
Hayır
Rusya ocak ve haziran ayları sıcaklık ortalaması 5 derecenin üzerinde gerçekleşti
Kuzey Kutup Dairesi'nin kuzeyinde şimdiye kadar kaydedilen en yüksek sıcaklık olan 20 Haziran'da Rusya'nın Verkhoyansk kasabasında sıcaklıklar 38C'yi aştı.
Kuzey Kutbu'nun küresel ortalamaya göre iki kat daha hızlı ısındığına inanılıyor.
Birleşik Krallık Met Office liderliğindeki uluslararası bir iklim bilimci ekibi, rekor ortalama sıcaklıkların insan kaynaklı iklim değişikliği olmadan 80.000 yılda birden daha az gerçekleşebileceğini buldu.
Çalışmada, dünya sera gazı emisyonlarıyla ısınmamış olsaydı böyle bir olayı "neredeyse imkansız" kılıyor.
Bilim adamları bulguyu "iklim değişikliğinin gezegen üzerindeki etkisinin kesin kanıtı" olarak tanımladılar.

Ben fenerbahçenin sadece teknik kadro ve teknik adamla bazı şeyleri başardığını düşünüyorum onun dışında Ali KOÇ'un feneere katkısını ben daha göremedim.
Para var huzur var lafını kim çıkardı :D
Yani 7 sene önce ??
Benim ki başlamadan biten bir hikaye :D :okey:
Neyse ki 2013'ten sonra futbol izlemeyi bırakmışım :D
Gs real madrid i yendikten sonra bende zirvede bıraktım ![]()
Kemal Ensar aralık olacaktı galiba
Hayırlı olsun kardeşim rabbim tuttursun inşallah tahminini
Teşekkür ederim zaten sabah yayımlamıştım üyelerin şahsi tahminlerinde biraz arkada kalınca buraya taşıdık.
2021 OCAK AYI DEĞERLENDİRMEM
Bu sene deniz buzu değerleri çoğunluk olarak düşük seviyelerde peki deniz buzu değerleri düşük olunca ne oluyor ?
Polar vortexin zayıf olma ihtimali oluşuyor polar vortexin zayıf olması demek kutuplarda ki soğukların ara ara güney enlemlere inmesi demektir.
Avrasya kar örtüsü değerleri ise normalin biraz üstünde olduğu için hafif negatif bir kış beklemek gayet doğal olacaktır.
Zonal rüzgarlar geçtiğimiz kışa nazaran bu sene daha düşük seviyelerde özellikle ocak sonu ve aralık sonunda düşüşte.
Benim ocak ayında beklediğim 2 tane sistem var zamanı geldiğinde modellere yansıyacak birisi zaten kesinleşti gibi diğeri yoğun bakımda.
Şimdi paylaşacağım grafik ise hazırladığım yağış ve sıcaklık grafiği renkleri kendim belirledim renklere fazla takılmayın.
Sıcaklık Grafiği
Yağış Grafiği
EmreKaya Sistemci5534 Sahutt Izlanda Cekirge34
@Necmettin ayrı ayrı teşekkürler ![]()