Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık kardeşim. İnşallah daha iyi bir ocak ayı çıkar karşımıza ?
Görüşüm o yönde zaten sağol abi
-
2021 OCAK AYI DEĞERLENDİRMEM
Bu sene deniz buzu değerleri çoğunluk olarak düşük seviyelerde peki deniz buzu değerleri düşük olunca ne oluyor ?
Polar vortexin zayıf olma ihtimali oluşuyor polar vortexin zayıf olması demek kutuplarda ki soğukların ara ara güney enlemlere inmesi demektir.
Avrasya kar örtüsü değerleri ise normalin biraz üstünde olduğu için hafif negatif bir kış beklemek gayet doğal olacaktır.
Zonal rüzgarlar geçtiğimiz kışa nazaran bu sene daha düşük seviyelerde özellikle ocak sonu ve aralık sonunda düşüşte.
Benim ocak ayında beklediğim 2 tane sistem var zamanı geldiğinde modellere yansıyacak birisi zaten kesinleşti gibi diğeri yoğun bakımda.
Şimdi paylaşacağım grafik ise hazırladığım yağış ve sıcaklık grafiği renkleri kendim belirledim renklere fazla takılmayın.
Sıcaklık Grafiği
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yağış Grafiği
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bunlar eski Angora haftalıklar güncellenince atarız
-
Konuyu boş mesajlar ile doldurmayalım.
-
Eren siz EREN B ismini kullandınızmı.
Hayır
-
Hoşgeldiniz sizinle geçireceğimiz süreci inşallah bütün üyelerimiz dahil bende iyi değerlendiririm.
-
Buca gaziemir e gelicek mi
Bunları sormaman gerekiyor yoksa sorumlu olamazsın kendin yanıtlaman lazım
-
Yarin oglen bulutlu diyor sanirim yarin sabah etcek
Google ye bakma sen bu gece yağışlar kuvvetleniyor yarın hafif ya da bulutlu olur
-
Ama konuyu kapattı herkes. Yani eğer beni kast ettiyseniz tekrardan herkesten özür diliyorum. Benden bir şüpheniz olduysa. Ama ben öyle bir şey yapmadım. Hiçbir zaman da yapmayacağım. En son ben tahmin başlıklı bir sayfa açmıştım çünkü. O yüzden özür dileme gereği duydum
Yok bu forum açıldığından beri olan bir olay olduğundan öyle dedik uzatmaya gerek yok.
-
Tamam arkadaşlar konuyu kapatalım
-
Kim yazmış kim yazmamış kapatalım bu konuyu
Olmuşsa bir daha olmaz diyelim
Daha dikkatli olalım ve kendimize ait öngörüleri paylaşalım
Biz biliyoruz Izlanda ile ama sinan abi nin dediği gibi görmezden gelelim bir seferlik
-
Af geldi bugün daha dikkatli olunur
O zaman porshce çalayım bari
-
İnsanlık olarak çok zor günlerde olduğumuz için
O zaman araba hırsızlarını da görmezden gelelim adam alsın gitsin arabayı ya da eve giren hırsızları ?
-
Yallah sohbette ?