Bir kaç arkadaşımızda kopyala yapıştır tahmin gördüm hatta çalıntı desek daha doğru.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ban delisi yapar valla oynamayın Mustafa dayımın ayarıyla :D
-
Baskan neye basliyim
Bolge sorumlusu yaparsan sevinirm
Test aşamasındasın kendini kanıtlaman gerek.
-
Ayrıl işinin bittiği sohbetten
:DSohbet kalmadı
-
Alırım bir bardak
1.50tl
-
Sohbet bitince ayrılmak gerekiyor
Sohbet te istediğimiz kadar mesaj atabiliyormuyuz yoksa toplam açtığımız sohbet konusu kotası mı oluyor tam anlamadım ?
-
sohbet kota sınırlaması olmasa daha iyi olur
-
Ocak ilk hafta mı? Ocak komple tahmin mi?
Genel
-
Ay sonu ocak için detaylı bir değerlendirme de benden gelecek.
-
Muhammed Eren Arslan eminim çoğunuz bilmiyordur ama ben lise 2 öğrencisiyim

Benim hava olaylarına ilgim 2018 de ki o efsane stratosfer ısınması sonrası başladı ve bu siteyi EmreKaya tarafından keşfettim,ana tarafımda baba tarafımda Kastamonulu,İstanbulda doğdum,büyüdüm,hayalimde ki meslek coğrafya öğretmeni yada klimatolog olmak foruma ilk geldiğim zaman özellikle Mustafa abi çok ilgilendi çok samimi insanlar var forumda yani belirli bir zaman sonra siteden çıkamıyorsunuz sanki çıkınca bir burukluk başlıyor içinizde nerden mi biliyorum çünkü bende de o durum var

-
-
Bende baktım soğuk bakımından Trakya bir tık daha şanslı ve iyi
Sözde bu sene bakmayacaktım
Ayın 5 ine mi baktın abi
-
Araç bu arada 2010 model 850.000 tl olarak hesaplandı sıfırını almaya ömrüm yetmediği için :D
-
Amerika asgari ücretiyle bu arabayı ortalama 67 ay da yemeden içmeden hiç bir şey yapmadan kenara attığınız para ile alabiliyorsunuz.
Türkiye asgari ücretiyle ise bu aracı tamı tamına 372 ay da yemeden içmeden hiç bir harcama yapmadan alabiliyorsunuz.
67 ay 5 yıl 7 ay yapar .
372 ay ise 31 yıl yapar.
Ne kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz hayatımın yarısını bir araba ya harcıyorum

-
Bu benim hayalini kurduğum arabalardan birisi şimdi size bir şey açıklayayım