Allah denk getirsin abim.Eline sağlık
İnşallah abi bu sene gol olacağını düşünüyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAllah denk getirsin abim.Eline sağlık
İnşallah abi bu sene gol olacağını düşünüyorum.
Kış Tahminim
Genel olarak baktığımızda batı bölgeler ve güney batı kesimler adına kurak bir kış geçireceğimizi düşünmüyorum fakat yağışlar yine de yeterli seviyede değil,sıcaklık bakımından ise ülke genelinin mevsim normallerinin ortalama 0.5 ile 1.5 arası üstünde geçireceğini ve bu kışın diğer kışlara nazaran (2018,2019) daha iyi geçeceğini belirtmek isterim özellikle marmaranın kuzey doğusu batı karadeniz geneli ve orta karadenizin batısı ve iç anadolunun kuzey şehirleri bu sene ki sistemlere eşlik edecektir.
ARALIK AYINDA ÜLKE GENELİMİZ MEVSİM NORMALLERİNE YAKIN SICAKLIKLARDA VE BÖLGESEL OLARAK ALTINDA GEÇİRECEKTİR İSTANBUL HARİÇ BATI BÖLGELER VE GÜNEY DOĞU ANADOLU BÖLGESİ MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA YAĞIŞ ALACAKTIR.
Aralık 5-10 önemli
Eren bu nedir,ne değildir ?
İşleyen bir skorbord var ama tam anlamadım.
Plastiğin ömrü mü? Bugün atsak ne kadar zamanda mı yok olacak?
İngilicce bilmem ben
Evet
Muhammed Ali bitti gitti
Başakşehir 2 Manchester 1
Saçmalık bence
Bu gidişle kasımda batı bölgeler de kar alacak
7nin üstünde yok ama var abi
Kaç tane artçı oldu
4 üzeri 196 artçı deprem meydana gelmiş bu saate kadar
Bilal Tan abi kıbrıscık ta da kar yağışı gözlemlenebilir değil mi ?
Değişme ihtimali var tabii
Ayın 6 sında yağış olursa kar yapar çoğu ilçesinde
teşekkür ederim , inşaALLAH abim
En merak ettiğim şey şu madem istanbulda büyük deprem bekleyebiliyorlar neden izmirede önceden böyle bir uyarı yapamiyolar.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yaşanan deprem nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. AFAD depremde 4 kişinin yaşamını yitirdiğini 3 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını açıkladı.
2 saat önceki bilgi hala yeni bilgiler gelmedi