Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu iki görüntüyü 20 şubata gelince hatırlat hangisi tutarlı bakarız
Bu arada ecmwf yapay zeka modeli berbat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs kontrol verisi negatif nao nerede çelişme kendinle bu kadar
-
Ecmwf 6 Şubat sistemini doğulu gösteriyordu daha sonra gfs ye uydu
Hayır tam tersi,aynı vadeden ecmwf ve gfs karşılaştırma yapalım ve sistemden önce ki icon çıktısına bakalım
-
Gfs uzun vade de genelde sistemi gösterir ecmwf radarına girene kadar gfs takip edilir ecmwf de gösterirse eğer ondan sonra ecmwf takip etmek daha mantıklı şahsen
-
Hocam bence Ecmwf uzun vadede kötü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nao endeksi benzer iki modelde de ancak çıktılar farklı bence ecmwf kazanır
-
Ao verisinde çok düşüş var evet ama tam inişte avrupaya gidicekken pozitife çıkıyor sonra çıkarkende Azor kendine geliyor kendi gelirkende soğuklar bize geliyor Ecmwf saçmalamış Gfs tam Ao ya göre vermiş bence Hocalarım bilir tabi
Atılan ao endeksi zaten gfs den alınan veri
ecmwf te benzer ao verisi sunuyor ücretli olarak ancak modeller farklı birbirinden
-
Ecmwf senaryo kümelenmeleri ve zaman boylam diyagramları sistemin en iyi ihtimalle bizi sıyırıp geçmesi yönünde
-
ZİNDAN ADASI da leonardo dicaprio nun oynadığı sürükleyici ve gizemli bir film.
Bugünlük 2 film önerisi benden
-
OPPENHEİMER Bu zamana kadar fırsat bulamadım veya unuttum bugün izledim bence genç arkadaşların daha çok ilgisini çekecek ancak herkesin izlemesi gereken bir film
-
Yarın sabah çok farklı gelecek
ne gibi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -