20 50 cm uyarisi vardi hic yagmadi gece birakabilirmi sizce ne dersiniz bati karadeniz deke calisir mi gece sartlar uygun mu
Allah bilir mgm nin verdiği yağışa göre ince bir örtü olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur20 50 cm uyarisi vardi hic yagmadi gece birakabilirmi sizce ne dersiniz bati karadeniz deke calisir mi gece sartlar uygun mu
Allah bilir mgm nin verdiği yağışa göre ince bir örtü olur.
Nem iyimi dek olusumu surer mi
İyi nem var dek oluşuyor zaten şu anda da kar yağıyor zonguldagin bazı kesimlerinde sen boşlukta kalıyorsun Allahin hikmet i 
Valla hocam geceyi.bekliyom belki kopariz mgm 20 30 cm diyordu o olmadi belki gece olur
Kar vermiş mgm bekle istersen
Havanin yuzde 60i acik sanki dekler yakladiyor ama kar yaparmi
Nem yeterli boşlukta kalıyorsun sen
Kütlelerin Kocaeli'de etkisini kaybetmesi gece saatlerini bulacak gibi şuan hala yeşil görünen kütleler var.
Yarın öğlene doğru kaybeder nem güzel
belliydi böyle olacağı yine kar göremedik ben buna kar da demem forumdan bile uzaklaşmayı düşünüyorum bir süre girmemeyi bile düşünüyorum.
Yok ya öyle düşüncelere kapılma daha 40 45 gün var kışın bitmesine
Hocam yağış bırakmıyor 2 saattir bomboş ondan öncede hafif yağışlar vardı Zonguldak için çok kötü bir sistemdi iç kesimlere yaradı yine sence bekleyeyim mi ne diyorsun geceyi
50 75 km lerle kaçırıyorsun yağışları
Hocam yağış bırakmıyor 2 saattir bomboş ondan öncede hafif yağışlar vardı Zonguldak için çok kötü bir sistemdi iç kesimlere yaradı yine sence bekleyeyim mi ne diyorsun geceyi
Bekleme değmez
Eren hocam siz birşey diyin Zonguldak adına sinirlerim gerildi vallahi
Radarı takip et ara ara kutleler gelecektir
Şu an tek olmak istediğim yer Giresun
eğer 22 şubatıda kaçırırsak başka sistem alamayız kış bitiyor :D
Yok birkaç sistem daha var görünen
16 şubatta ki sistem çok belirsiz sistem bile denmeyebilir.
Çerkezköy ses ver varmı çerkezköylü :D
Sonra hiç atmaz =D
Zaten atmıştı :-D