Bakalım dümencinin tahminleri tutacakmı
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Perhaps an M5+~M6+ big quake will happen between Ankara and Black Sea within a few days
Ankara ve Karadeniz arasında birkaç gün içinde belki de M5 + ~ M6 + büyük bir deprem olacak
-
Dyson Lin:
M4+~M5+ can happen near Balikesir or Manisa within a few days
M4 + ~ M5 + birkaç gün içinde Balıkesir veya Manisa yakınlarında olabilir
-
Ozel mi nasıl oluyo ki özelden
Bildirimlerin altında sohbetler var ordan oluşturabilirsiniz katılımcıyı ekleyerek
-
Arkadaşlar isterseniz özelden mesajlaşın.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Emareler başladı
-
Ben şimdiden 5-10 Mart arasını alayım da.
O tarihi ben almıştım

-
Dünyada deprem konferansı yapılsa bütün ülkelerden katılan profesörler olsa calislamalar yapsalar, en azından depremi 1 ay veya 1 yıl değil 2 3 gün önceden tahmin etme potansiyelleri olsa ne güzel olur.
-
Kardeşim boşver uyarıyı yarım metreden fazla kar geliyor fotoğraf çekip buraları doldur :D
abi ya içim gidiyor yazma şöyle şeyler 
-
Kötü mü yani ?
-
Yeni güncel tahminim 6-11 şubat 14-19 şubat 24-28 subat martin ilk haftası düşük ihtimal.
Şubat ilk haftası sistemi tahminim doğrultusunda kuzey marmara ya -14,orta ve batı karadenize en az -10 girişi olucağını düşünüyorum

-
Bak eren geçmiş önemli değil bir enerjji ortaya çıkar 9 şiddetinden bile yüksek bir deprem meydana gelir
Allah isterse olur

Allah isterse uzmanların beklediği depremde olmaz :D
-
bu arada 2045 çok geç neden geç çünkü enerji eğer 2045 e kalırsa istanbulda en az 9 şiddetinde deprem enerisi ortaya çıkar yada 2 şiddettinde bir deprem olur yani
ya ozamana kadar enerji toplar yada enerjisi tümüyle yok olur

TÜRKİYE 8 den büyük deprem yok geçmişinde 9 ne?
-
Bir çok hocanın farklı yorumları var fakat Şener Üşümezsoy olsun, Ahmet Ercan olsun son veriler yerine 2010 yılının öncesinde edindikleri verileri kullanıyorlar. Yeni araştırmalar kurma gibi fikirleri hiç yok.
Celal Şengör ve ekibi de aynı şekilde. Kullandıkları veriler eski.
En güncel araştırma ve verileri Cenk Yaltırak ve ekibi bulundurduğu için onları takip etmenizi öneririm Marmara açısından.
Ahmet Ercan ın açıklamaları mantıklı geldi bana
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.