Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Bir tarih aralığı daha çöpe gitmiş oluyor bir sonra ki çöpe gidebilecek tarih aralığı 7-14 şubat arası endeks düşüş tarihleri olabilir kafkas değil avrupa sıkıntısı olabilir.
kaldık şimdi 21-28 şubat arasına
-
Sahutt %52 uzun vadeyse sistem var
-
wriscuttern hem 3ümüz aynı yerde oturuyoruz hemde hemsehriyiz
-
Kastamonu İnebolu yüksekleri nasıl olur abiler kar görürüz diye geldik onuda görmeyeceğiz gibi
Görür hemşehrim
saliya kadar netleşir
-
Siklon patlar az sonra bu soğuğa
-
Şu üstten 1015 baskı yapiyor bozulur o inerse
-
Ab dogularsa İtalya'ya sistem fgelir yoksa avrupaya
-
Ben dedim,dediğim gibi oldu,ben bildim gibi kelimeler can sıkıcı değil mi .
TV ye çıkan meteorolog İstanbul'a ... Cm kar var dedi onlar yerine burada ki insanları eleştirmeyin burası uzmanlarin olduğu bir yer değil
-
Şimdi uyuyacağım diye model sonu -24 ler gelir kesin, iyi geceler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
10-17 şubat iskandinav blokajı kesinleşti bakalım payımıza ne düşecek
-
2012 ve 2022 efsaneler efsanesi bir daha 2032 de göreceğiz herhalde öyle gözüküyor 10 yılda bir oluyor sanırım 😂
2022 den önce 2021 de kar yağdı ondan önce 2017 de artık 4-5 yılda bir gidiyor sanki bir sonra ki karlı sistem seneye veya 2027 de
-
2012 4 şubatta da sistem direk bize indiryorlardı sonuç 0. 2018 şubat sistemindede biz daha avantıjlı sayılılıyorduk sonuç gene 0.Temkinli olup gaza gelmemek lazım beklemek şart.
Valla indiren indirene ama 0 ve altında ki zonal rüzgar değerleri bizim için iyi değil bunu bilerek biz şanslıyız demek prim için olabilir