2012 ve 2022 efsaneler efsanesi bir daha 2032 de göreceğiz herhalde öyle gözüküyor 10 yılda bir oluyor sanırım 😂
2022 den önce 2021 de kar yağdı ondan önce 2017 de artık 4-5 yılda bir gidiyor sanki bir sonra ki karlı sistem seneye veya 2027 de
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2012 ve 2022 efsaneler efsanesi bir daha 2032 de göreceğiz herhalde öyle gözüküyor 10 yılda bir oluyor sanırım 😂
2022 den önce 2021 de kar yağdı ondan önce 2017 de artık 4-5 yılda bir gidiyor sanki bir sonra ki karlı sistem seneye veya 2027 de
2012 4 şubatta da sistem direk bize indiryorlardı sonuç 0. 2018 şubat sistemindede biz daha avantıjlı sayılılıyorduk sonuç gene 0.Temkinli olup gaza gelmemek lazım beklemek şart.
Valla indiren indirene ama 0 ve altında ki zonal rüzgar değerleri bizim için iyi değil bunu bilerek biz şanslıyız demek prim için olabilir
ecmwf zonal rüzgar tahminlerini tutarlı bulmuyorum ancak yinede atalım istenilen seviyelere inmiş bulunmakta ancak bana göre 0 ın altına gidebilir hatta -10 lara
Senaryo kümelenmesi 6 şubatın bir kısmı ve 7-8 şubatta marmara ege yıldız saysın demiş resmen.
Şu an için öyle sayın admin. Ama emin değilim. Sanırım 2012 de Sibirya destekliki dar bir koridor açılmıştı . Oradan soğuk alımı başlamıştı. Cogusu da yer seviyesi soğuydu. Ve ben rahmetli anamın hastane macerasıyla bogusuyordum. Anamı kaybettim. Ama bu arada ustadlari da takip etmeyi bırakmadım. Kar sevdası böyle bir şey işte. Selamlar herkese.
2012 de 7 yaşımdaydım ama hatırlıyorum hala efsane bir sezondu bir daha öylesi çok zor
Hayırlı olsun sinan abi açtıysa konu vardır otarihlerde bir şeyler
2018'de Ao kaçtı
-3
Ao -5,6 ya çakılırsa hoşgeldin ilkbahar değil direkt yaz
Kutup diye bir şey kalmıyor şubat sonunda şu görüntüye göre martta kar yağma olasılığı düşük
Bu kış marta sarkmaz eğer böyle giderse
2018 ve 2025 şubat
Bence yeterli bu kadar model konusundayiz
Senin öngörün nedir sistem yok diyordun
Şubat 16-17 gibi hareketlenme olabilir
gfs son saatlerde ne olacak bakalım
Gfs soğukları güçlendirdi yine