2-3 gün önce yine kar gördük 14 şubat olmasada yakın tarihe denk geldi önümüzde ki 8 gün yine vur kaç sistem var rakımlık onun dışında kıyılara örtülü kar yok
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar, iftarlar diyelim,saat yaklaştı.
Eskiden tutulan 14-15 saatlik oruçların tadı başkaydı şimdi abi 12 saat su gibi geçiyo
-
0 rakımda kar var
-
İstanbulda olan arkadaşlarım. Sizde de 2 haftadan beri elektrik kesintisi fırtınası oluyor mu? bunların yüzde 80 i planlı bakım çalışması. Her bir kaç günde bir sabahın 9 undan akşamın 6 sına kadar elektrik kesilmesinden sıkıldım. Onun dışında saçma sapan bir arıza yüzünden bugünde akşam 6 buçuğa kadar elektrik olmadı.
Kocaelide oturuyorum ve illallah ettim.
İnternet acayip yavaş testlerde 900 mb veriyor ancak siteler geç açılıyor
-
-
23-25 arası takibe alınmalı tabikide çok değişecek
-
Cemre diye birşey yok
Tanıdıgım tek cemre lise de ki kız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modeller bu vadeden mutabık akşam benzer şeyler görürsek sistem sinyalini almış oluıruz
-
arslan doğum günün kutlu olsun
-
Eeee endeksler hikaye o zaman
Hepsi bağlantılı
-
2021i hatırlatıyor bu görüntü bana
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu görüntüde ne izlanda kalmalı nede kutup her şey güneye akması lazım modelde hiç bir şey yok henüz...
-
1-2 gün önce 14 şubata kar veren modeller afrika veriyor şu anda
192 saatten sonrasına artık inanmıyorum bakalım 20-25 şubat arasına neler gösterecekler.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bütün piyasa ath denerken biz kriptocuların bıkkınlık herkese iyi akşamlar