Şubat ayında iskandinav yükseği her gün aktif hiç böyle görmedim eğer bu şartlarda kar yağmazsa en kötü kışlar arasında ilk 3 girer bu sezon
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben neden her sene aynı zamanlarda hasta oluyorum coronayı bile aynı zamanda oldum tuaf bir durum salgın var ona yakalandık sanırım
Bende hastayım
-
Gem her zaman gfs ve ecmwf in gerisinde kalan model
-
Cfs güncellemesi başladı 1 dakikada 1080 saat güncelliyor
-
Model sonu efsanelerine devam mı
-
Ana fikir diye diye yaz gelecek 😂
-
Takipteyiz 😎
-
Ülkemizde 2012 gibi ard arda sibirya sistemi gelmesi için oluşması gereken şartlar nelerdir,sürekli iskandivan blokajı mı başka şeyler mi
Bir çok şey bölgesel rüzgarların zayıflaması,İskandinav yükseğinin güçlü olması ...
-
MJO Fazları ülkemiz adına ne anlama geliyor hep bahsediliyor ama fikrim yok bilen açıklayarsa çok sevinirim
Doğrudan etkisi yok endekslere etkisi var ve bazı spesifik bölgeler örneğin İzlanda Grönland İskandinav bölgesi gibi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ender seslerden
-
bize böyle diyagram lazım 2 hafta öncesinden -5 e yaklaşması laızm
-
Bir tarih aralığı daha çöpe gitmiş oluyor bir sonra ki çöpe gidebilecek tarih aralığı 7-14 şubat arası endeks düşüş tarihleri olabilir kafkas değil avrupa sıkıntısı olabilir.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Birgün bunların açıklanması yazmam gerekecek bekliyorum kısa öz not ekliyim küresel ısınma ile alakası yok bunların değişkenliğinde bunu bilmek gerekli tahmin tutmadı küresel ısınma bahanesi olmaz bu yazım buradaki topluluk için değil başka platformlara .
Bundan 150 yıl önce daha fena sıcaklar ve yağışlar oluyordu anlamadığım son zamanlarda ne oldu da bu kadar abartılmaya başlandı
-
artık zonal rüzgar ao nao mjo falan hikaye oldu resmen 2 haftada bu kadar oynak olmamalı bunlar ortalama baz alınarak yapılan çıktılar