2017 ocak ayında nao +0.9 ile kapatmıştı sanırım
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
bekliyoruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Azor 2.hareket hazırlanıp 965 in oradan kalkması ve 1030a kol atması gerek.
-
avrasya kar örtüsü ekim ayında normallere yakın seyretmiş bu geçen 3-4 sene boyunca hemen hemen aynı çok bir fark yok
-
İlkinden öyle böyle bir şeyler kaparsak 2. için ihtimalimiz daha fazla olmaz mı ?
120 den sonrası paradoks doğuya kayan soğukların tekrar dönüp vurma ihtimali var bu yüzden bir şeyler kapamasak bile ilk hareketten 2.bir takip edilecek hareket olabilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 

gayet iyi
-

model sayfasına atılmaz ancak yazdıklarıma denk
-
-
Bence ilk hareketten ziyade 2.ye odaklanalım oda 20-25 aralık civarına denk gelecek gibi.
-
Ecmwf yarın düzelmez ise sıkıntı
-
-
bu senenin ilk sistem takibinde ukmo ve ecmwf yine modellerden ayrışıyor ve çok farklı bir çıktı sunuyor

-
GEÇMİŞ yılların ao nao grafiğine nereden bakıyorduk bulamadım geçen seneler bakıyorduk ancak grafik olarak sayısal değil
-
Modeller değişecektir özellikle 15 aralıktan sonra pozitif nao etkisiyle aktif azor bekliyorum.
-
Balkondan su gelmiş biraz gider yetisememis anlaşılan,gece gokgurultusu ve yağmur sesine uyuyamadım genelde daha rahat uyurdum 😬