iskandinav bölgesinde 1025 var takip etmemiz gereken yer orası güçlenip azor kolunu uzatırsa sistem alırız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
iskandinav bölgesinde 1025 var takip etmemiz gereken yer orası güçlenip azor kolunu uzatırsa sistem alırız
6 aralıktan sonra avrupaya izlanda veya daha soğuk ataklar görebiliriz

20-25 kasım arasını şahsen takibe aldım
Şöyle sistemler ucundan kacınca "bu benim kaderim" diyen abi geliyor aklıma en azından yağışlarımız sağlam olacak.

Yine birkaç yüz km batımızda kalan soğuklarrrrr
20-25 kasım arasını şahsen takibe aldım
yav allah aşkına öteleme bari ay sonuna kadar ötelendi şimdi 29 kasımda aktif iskandinav blokajına doğru uzanmış endeks umarım değişmezde ay sonu en kötü rakım sistemi alırız
Bunun gerceklesme olasılığı olabilir
20-25 kasım arasını şahsen takibe aldım ![]()
kasım 2.yarıda güneye hafif salınımlar olabilir takip etmek lazım aralık şimdiden iç karartıcı güçlü kutup girdabı hakim olabilir, değişecektir.
Sistem var dediler geldik ama tersten sanırım ![]()
![]()

Abartmasak. Normal bir yağış durumu. Bu yağışlara bölgelerimiz çok hasret kalmıştı. Sanki büyük bir afet gelecekmiş gibi, havasından vazgeçelim. Bu yağışları ileriki yıllarda çok çok özleyeceğiz.
O sırada 2 üst sokağım
pastırma öncesi sağlam yağışlar var

Modeller yağış saatinde tutmadı saanirim arpege baya tutturdu
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.İki rapçiyide dinlemesemde bu parçanın demo sürümüne bayılmıştım. Rapseverlerin yıllardır beklediği düet...
sağlam olmuş hav hav ve tak tak gibi saçmalık daniskalarından sonra