Kimse farkında değil galiba ancak yarın ülkenin batı bölümlerinde felaket yağış var ege,Akdeniz civarında Trakya kısmen
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Takip edilmesi gerek yağışlar 500 km dogulasa felaket
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sonbahar geldi diyebileceğimiz havalara geldik
-
Fener ve benfica maçının ilk yarısını izledim ama zoraki böyle bir maç olamaz.
-
Arkadaşlar meteoroloji ve meteorolojik harita okuma bilgileri ile alakalı kaynak önerileriniz var mıdır bilgilerimi geliştirmek istiyorum da
Siteyi Türkçe'ye çevirip verileri sol 3 çizgiden inceleyebilirsiniz haritalarin altında da açıklamaları var
-
Klima işi yapanlar harbiden iyi para kazanıyor,kazanacak
-
Yağmur yağıyor günler sonra
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ECMWF Eyyam-ı Bahhur falan yok diyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiyede ne zamandan beri arapça hava olayları paylaşılıyor,türkçe kelimemiz yokmu ? saçmalık
-
İstanbul'da kapalı ve kasvetli hava yağış lokal olarak var
-
Sonunda normal yaz günleri
-
haftaya lokal yağışlar var yangınlara bir nebze faydası olur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. koskoca mega kent diye adlandırılan istanbul da 1 haftadır sabahları kliması açık otobüse biniyorum akşamları hep kapalı inadına yapılıyor sanki ,sıcak günler geçti daha sıcak günler başlıyor .65 yaş üstü ve hastalığı olanların dışarı çıkmaması gerek.
-
Dün ölçülen en yüksek sıcaklık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -