bu sistemde arnavutköyde olmak isterdim
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burdan modellere sesleniyorum kendinize gelin ve göstermeniz gerekeni gösterin
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Tek kütle dün geceden daha fazla birikim yaptı Eren
Öyle gözüküyor
-
19 Aralık 2025’te, Balkanlar üzerinden gelen -24°C çekirdek, Girit çevresinde oluşan 980 mb’lık alçak basıncın kuzeydoğuya tırmanmasıyla ülkemize giriş yapacak ve batı bölgelerden sistemi başlatacak. Devamında soğuk hava üzerimizde blokaj oluştururken, 1 hafta boyunca tüm kuzey kıyıları DEK oluşumlarıyla yoğun kar yağışına maruz bırakacak. Aynı süreçte, Akdeniz ve Ege’de gelişecek iki ayrı alçak basınç merkezi, iç kesimlerde de etkili kar yağışlarına zemin hazırlayacak. Sistemin sonunda Sarıyer’de kar kalınlığı 1 metreyi bulacak. ❄️🥶
Gelecek sistem bu
-
Sadece İstanbul mu var Türkiye'de susayım susayım diyorum da nereye kadar her yerde aynı şey
Dediği doğru arkadaşın karadenizden gelen sistem max karadenize yarıyo 1veya2 günlük balkanlardan giren sistem marmara ege akdeniz iç anadolu güneydoğu anadolu batı karadeniz neredeyse her yeri etkiliyor
-
3 gündür erimesine rağmen her sabaha örtüyle uyanmak
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.sana bişey diyimmi şu yağan kar 10-18 arası yağsaydı yerde hep örtü olurdu gece yağdı sürekli
-
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana
Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
-
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
-
6 martta sistem girişi balkanlardan başlayacak ve marmada siklonik karayelli kar başlayacak
-
Ara ara 15 dakika kar yağıyor duruyor sonra tekrar başlıyor onun için sormustum
Normal yağışlar gelir
-
Eskişehire nerde oluşan dek ulaşıyor acaba bilgisi olan yardımcı olurmu
Dek gelmez oraya neredeyse imkansız ihtimal.
-
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
-
Oluşumlar olmaya devam eder ama Yalova’ya kadar inemeyebilir. Bugün sistemin en etkili kısmıydı. Net bir şey söylemek zor radar takip et
ne güzel yağıyor
-
kastamonu 3 cm kar yagmış bu yılın en kötü ili seçilebilir gereksiz bir şehir bence artık yaz gelsin
ineboluda falan 1 metre kar var