Haziranda gitmen iyi olmuş bilecik buz gibi bir yer
KuZenim Okudu orada güzel yer diyor bakalım belki askerden sonra yıllık izin kullanabilirim ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaziranda gitmen iyi olmuş bilecik buz gibi bir yer
KuZenim Okudu orada güzel yer diyor bakalım belki askerden sonra yıllık izin kullanabilirim ![]()
Yaa normalde piyadelerin 21 gün sürüyor acemiliği ama bedelli askerlikte öyle bişey yokmuş 28 günmüş yani Athena da 28 gün yapcak sen zaten jandarmasın jandarmaların acemiliği 6 ay yaparsa 28 gündü sana ezberden 28 derdim ama bedelli de sabit 28miş zaten. Yol izinleri var ondan 32 yazıyor 28 gün askeriyede kalacaksın yani
Eyvallah reis
Neresi çıktı ve ne çıktı?
bilecik jandarma er
SSW 2018 kadar kuvvetli değil bu iyiye işaret aşırı negatif endeksler olmaz
1 ay değil 20 gün falan ya hayırlısı olsun ben 6 ay yaptım. Kıbrıstaydım.
reis banada çıktı haziranda gideceğim ancak 32 gün yazıyor babamda 21 gün dedi nasıl oluyor o
Ocağın 2.yarısında ülkenin yarısı tatmin olmuştur diye düşünüyorum daha iyileri şubat ayında olur umarım.
Modelde birşey olmayınca siteye bile giresi gelmiyor insanın
Herşeyi okudum güzel analiz Sarp Özdoğan hocam
Eren online anlık.
Sen ne dersin ustam aslankardelisi nin mesajına?
25 ocak demişti sanırım abi takip edelim o tarihlerde atlantikte fazla siklonlar var değişime açık
Şubat ayına kadar böyle yağışlı havalar devam kar yok gibi.
Verilerde kimmiş ne sanıyorlar kendilerini
İnş döner ama zor reisim
Veriler diyor ki aktif azoru görmemiz zor şubat ayına kadar buda ılık yağışlı havalar demek

2018 geliyo demiş şair
85 rakımda kky kar görürken 60 rakımda yağmur yağıyor birkaç metre bile oynuyor baya
sorma şimdi geldim eve burada araç üstlerinden bile eser yok iş yerinde kardan adam yapacak seviyedeydi