20-30 ocak takipteyim
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar havası algımı o kadar yitirmişim ki bugün 850 hpa da -2 varken kar soğuğu gibi geldi
-
İçimizde sinan abi haksız çıksın diye sistem gelmesini istemeyenler var gibi
-
30 Aralık şakası
-
Değişimler görüyorum
-
Herşey olumlu iken bu kadar yorum yapılmıyordu, şimdi ise işler tersine dönünce yağmur gören mantarlar gibi negatif yorumlar yazılmaya başlandı. Kendinizi bu kadar kasmayın.
Sistem yok kış bitti bu kadardı şubat ve mart artık ilkbahar mevsimine kaydı aralık ve ocakta sonbahar
-
Modeller mi endeksleri etkiliyor, endeksler mi modelleri belirliyor.
Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkıyor ?
Hayır demek istediğim nao -4 de olsa sistem alabiliriz +4 de de alabiliriz
-
Bazen ao nao zonal rüzgarlar diyagramlar ve diğer endeksler hiç bir işe yaramıyor gibi geliyor mu sizede ? daha doğrusu uyumsuzluk gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Modellerde batılı çıkması normal senaryo kümeleri ve boylam diyagramlarıda atlantikte izlanda birleşimi öngörüsü var bakalım 1 ocağa kadar ne kadar değişkenlik olacak
-
Troller dolmuş her zaman ki gibi bazen yapay zekanın botlarindna olduğunu dusunuyorum bunları 😂
-
Yani Sinan hocanin sistemi kuş oldu
Önümüzde ki ocak 2.haftada olan sistemden sonra şubat değerlendirmesi paylaşacağım , son bir kaç aydır zaman bulamadığım için bu kış çok aktiflik gösteremedim ve ilerleyen süreçlerde gösteremeyebilirim ancak her sene burada ki arkadaşlarda dahil bende üstüne koyarak yeni sezona hazırlanıp tutarlılık konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve çalışacağım.
-
gfs kontrol 1 hafta sistem verecek anlaşılan
-
Ocak 2.yarısında kutup girdabı yer değiştirebilir 20 ocak ile 30 ocak arasını takip etmekte fayda var
-
-
Bu kontrol verileri hiç ana modellerle uyumlu çıkmamıştır. Hep bol keseden güncelleme yapar ama elde var sıfır. Dikkate alınacak bir model değil.
Kontrol modeli 12.sürümde gfs nin ana modelinden tutarlı bence