Şaka maka o kadar hızlı geçti ki günler 72 saat kaldı sistemin girmesine çarşamba günü kar geliyor istanbula yıllar sonra bütün şehiri tatmin edecek.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Eren merak ediyorum wortexi şimdiden görebilmek mümkün mü yoksa alçağa göre mi görebilecez
1- Gfs ve ecmwf ile vortex takip edilmez.
2-icon wrf ve arpegeyi takip edeceğiz 72 saat içine girdiğinde.
3-Vortex son gün bile değişiyor 2022 mart sisteminden bunu hatırlayanalr vardı beklenenden batılı ve geç gelmişti.
-
2022 24 ocağa niye ihanet ettiriyonuz o vortex yüzünden 1 günümüz bom boş geçti batı karadenizde 😂
marta göre normal bir kar degildi
-
O zaman sistem Trabzon'a hayırlı olsun. 😀
Yok o zaman vortex gözü trabzona hayırlı olsun

-
İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı?
2022 marta ihanet ettirmem cam abi
-
Sistemin yıldızı benim arkadaşlar 😂❄️
Yıldız sayma olarak evet
-
ecmwfe göre 10-15 cm en fazla
-
-

şu görüntüde izobarlar yüzüne trakya ve marmara yağışsız kalma ihtimali %33.3 yüksek basınc sebebiylede yağışsız kalma ihtimali yine %33.3 yeterli yağış aldığı ihtimalse %33.3

-
Su haritası vortexmji benmi.yanlis gordum
evet
-
BAND OF BROTHERS 9.5 imbd puanı almış savaş dizisi tek sezonluk
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nisanda kar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
çok zevkli video
-
Ne antarktikasi uranusten gelen soğuk hava dalgası bu