discord acılmadı mı
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-

işte bu saçmalık
-

çarşamba akşamı kar ihtimali %80 üstünde
-
-
Gfs öğle Giresun doğusunu Trabzon'un batisini metrelik yaptı gfs kontrol show yapıyor cidden
Yav oralar garanti ama Saadet trabzona vortex oturursa yıldız sayar

-
Selamünaleyküm hayırlı günler sabah 09:00 dan beri elektrik bakımı var sarj azaldı mobil veri zaten iyi çekmiyor wifi yok .
Bu durumlar sistem zamanı bana otomatik olarak hep oluyor.3 harf li mi

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi esenler 3 cm bu görüntüde

-
Hangi sahil

avcılar

-
Bilmiyorum

esenler 45 alıyorsa sahiller 70 alır

-
-
İyiymiş biz dediğin gibi yıllardır 7 kişilik bir ağda kasıyoruz. Ara verdiğimiz dönemler oldu ama genelinde baya kasmıştık
ben 1yıl kastım sildim sonra

-
wriscuttern
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben de doğrulanmış 477 tane var
Kilitli değilse en son 50 dolar dı tanesi listelemelerle 100 ü geçer rahat rahat
-
Ben yıllar önce lisede bir çocuk zorladı diye picoin indirmiştim 8 yıldır kasıyoruz. Bilgin var mı vurur mu bir şeyler 😅
Geçenlerde KYC hakkı verdide daha yapmadım Eren
>>>WinteR<<< abi bilir onu
-
Ben yıllar önce lisede bir çocuk zorladı diye picoin indirmiştim 8 yıldır kasıyoruz. Bilgin var mı vurur mu bir şeyler 😅
Geçenlerde KYC hakkı verdide daha yapmadım Eren
bende de var o 85 pi var ama 65 tanesi 2028 e kadar kilitli ve 15 tanesi doğrulanmamış 5 tane var elimde şu an 20 şubatta borsa listelemesi gelecek diyorlar bekliyorum