wriscuttern holder ım ben eninde sonunda kazanırız bir şeyler
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yara aldı ondan
1500 adet xrp yi 70 cent te satmayacaktım

-
Yarın sabah Bi bakmışız sistem tekrar batıya evrilmiş ve kar haritaları tekrar istanbula metrelik kar veriyormuş:)
Bunun ihtimali btc nin yarın sabah 97 k dan 120 k ya gitmesiyle aynı
-
Arkadaşlar günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum kimi güncelleme coşan kimi güncelleme üzülen arkadaşlar görüyorum. Fark ettiğim bir şey varsa da sistem tarihinin hep aynı saatlerde olduğu. Sanki her güncelleme 6 saat ileri gidiyormuş gibi bir izlenim var saat bir türlü yaklaşmıyor. Eninde sonunda bir salınım olacak ama çok umut bağlamassanız üzülmeyeceğiniz kanaatindeyim. Takibe devam
Gün doğmadan neler doğar mami

-
Kral bu cfs çok dikkate alınması gerekiyor mi bu sistem için değil benim gözümde heyecan için bundan 1 ay sonrası falan bakmak için olan bi model gibi
Aylık ve 3 aylık tahminleri tutarlı onun dışında eğlence amaclı bakılır
-
-
İzlanda daha çok şişecek daha da doğulayacak kafkaslara gidecek bu sistem tahminim bu yönde.
güzel tahmin
-
Sistemin ölüsü gfs ye göre 10-15 cm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecmwfe göre ince örtü
-
Biz de ECMWF nin NAO sunu atabilecek birisi var mı acaba?
-
Öyle olursa İstanbul kar alamaz mı?
1 günlük sistem yaşar veya hiç alamaz
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ne patlamıştı bu şarkıda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemin bir tık doğulu gelme ihtimali %33.3 şu anlık
-
Soğuk hava geliyor ondan
-
-
Hocam bunun vorteks olduğunu nasıl anlıyorsunuz izobardan öğrenmek için soruyorum

Yağış ve rüzgara bakarsan daha kolay anlarsın