Geçmiş yıllara bakın derim mjoda 2021-2022 ,2017,2018 de kaçan efsane sistem ve 2004
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mjo 8de ancak çembere yakın faz zayıf sayılır nötr endeksler olası şimdilik
-
Yarın siklon hareketiyle efsane yağış alacağız
-
Veriler güzel mehmet civan model takibi kaldı şimdilik Aralık güzel geçecek gibi gözüküyor
-
Bekliyoruz...
-
Bugün 1 Aralık hem de pazartesi ve resmen artık kış ayındayız, güzel tesadüf

-
İstanbul'da sağanak var tam iş cikis saatine denk gelmesi kötü oldu
-

iskandinav bölgesinde 1025 var takip etmemiz gereken yer orası güçlenip azor kolunu uzatırsa sistem alırız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 6 aralıktan sonra avrupaya izlanda veya daha soğuk ataklar görebiliriz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
20-25 kasım arasını şahsen takibe aldım

Şöyle sistemler ucundan kacınca "bu benim kaderim" diyen abi geliyor aklıma en azından yağışlarımız sağlam olacak.
-

Yine birkaç yüz km batımızda kalan soğuklarrrrr
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yav allah aşkına öteleme bari ay sonuna kadar ötelendi şimdi 29 kasımda aktif iskandinav blokajına doğru uzanmış endeks umarım değişmezde ay sonu en kötü rakım sistemi alırız
-
Bunun gerceklesme olasılığı olabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -